aberdeen
Korpstur til Aberdeen

Korpstur til Aberdeen

Aberdeen er en idyllisk havneby i det nordøstlige Skottland og et perfekt sted for å oppleve autentisk skotsk mat og atmosfære. I områdene rundt selve byen kan dere se nærmere på flere slott, mindre kystlandsbyer, sletter, strender og høyland. Aberdeen er også en studentby, med to universiteter og et betydelig studentliv. Aberdeen er et yndet sted for å virkelig oppleve Skottland på sitt beste, og kan skilte med flust av shoppingmuligheter.

Forslag til program:
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Skottland. Korpstur.no sin representant møter dere på flyplassen og følger dere til hotellet. Mulighet for sightseeing med buss på ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet. Utflukt til Dunnottar Castle – de dramatiske og stemningsfulle festningsruinene som ligger i fantastiske omgivelser. Medbragt lunsj. Etter lunsj kan vi besøke Crathes Castle & Garden hvor det også er mulig for korpset å opptre. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon og lunsj på egenhånd. Etter lunsj kan de som ønsker det delta på workshop for å lære å spille sekkepipe.

Dag 4: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Ettermiddagsbesøk på Castle Fraser med mulighet for å opptre. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen. Hjemreise.

Aberdeen (002)Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Korpstur.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny