F 2
F 1
Kortur til Færøyene

Kortur til Færøyene

Langt ute i Atlanterhavet kneiser øyriket med steile grønne fjellsider, vakre innsjøer, dype grotter og blått hav - Færøyene. Denne øygruppa som er ukjent for de fleste, byr på natur som tar pusten fra deg, deilig lokal mat og design og verdens minste hovedstad.

Færøyene er en flott destinasjon for alle som ønsker en litt annerledes kortur. Det fascinerende landskapet, de idylliske små landsbyene og den spesielle atmosfæren er noe av det som gjør Færøyene til et eksotisk reisemål.

Færøyene er et temmelig uoppdaget reisemål. Et lite utforsket øysamfunn som faktisk er blitt kåret til verdens beste: National Geographic Traveler utnevnte for noen år siden Færøyene til verdens beste øysamfunn foran mer kjente øygrupper som Azorene, Bermuda, Island og Hawaii.

Til Færøyene kan man fly direkte fra Bergen eller via København. Kortur.no ordner selvsagt med opptredener og andre opplevelser for koret.

Færøyene


Forslag til program til Færøyene (justeres etter korets ønsker og behov):

Dag 1

Ankomst Færøyene

Dere blir tatt imot av Kortur.no sin representant på flyplassen. Før turen til Torshavn kjøres det en sightseeingtur med buss på øyen Vágar hvor turen bl.a. går til de små bygdene Bøur og Gásadalur. Turen byr på en enestående utsikt over fjorden, holmen Tindhólmur og Mykines.

Deretter kjører dere til hotellet for innsjekk. Felles lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon.

Felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Torshavn på kvelden.


Dag 2

Frokost i hotellets restaurant.

Guidet sightseeing til fots i Torshavn på formiddagen.

Resten av formiddagen fri til å bli kjent og shopping m.m. i Torshavn. Torshavn er en liten og koselig by. Konsert på Nordens Hus på ettermiddagen.

Felles middag om ønskelig.


Dag 3

Frokost i hotellets restaurant.

Denne dagen kan vi legge opp til en utflukt til Færyenes høydepunkter, Saksun og Gjógv.

Muligheter for opptreden nede ved klippene i Gjógv.

Lunsj i Gjógv. Ettermiddagen til egen disposisjon.

Felles middag om ønskelig.


Dag 4
Frokost i hotellets restaurant.

Formiddagen til egen disposisjon.

Ettermiddagen reiser vi til bygden Kirkjubø. Mulighet for sang på kongsgården under kaffe og kakebesøk. Mulighet for sang i bygdens kirke.

Felles middag om ønskelig.


Dag 5:

Frokost i hotellets restaurant.

Utsjekk. Eventuelt tid til litt shopping.

Busstransfer til flyplassen.

Innsjekk og hjemreise.

01f2bb582840a4004b6ee27f4f0ecc016486e62db8

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny