Zermatt
Alpeturer

Alpeturer

TravelMaker skreddersyr firmaturer og andre gruppereiser til Alpene, Dolomittene og andre alpindestinasjoner i utlandet.

Her er et par eksempler på steder dere kan reise på alpetur med TravelMaker.

Zermatt

Europas største kjørehøyde, herlig, tørr snø, majestetiske alpetopper og makeløs offpist. Zermatt er uten tvil et av verdens fremste skisteder.

En skiferie i Zermatt beskrives av mange som fullkommen. Her er du omgitt av dramatiske, vakre fjelltopper, noen av Europas høyeste. Den mest kjente er Matterhorn - modell for Toblerone-sjokoladen. Og Zermatt er snøsikkert. Her kan du kjøre ski 365 dager i året, og skiområdet byr på alt fra snille barnebakker til kuleløyper og store «Fun parks». Byen er hyggelig og har en fortettet atmosfære, velholdte hoteller samt god mat og drikke. Og i programmet vårt finner du noen av Alpenes fineste hoteller.

Zermatt er en annerledes skiopplevelse Du merker forskjellen allerede når du går av transferbussen. Her er det ingen biltrafikk. I stedet vandrer man, kjører ski eller tar seg fram i hestedrosjer eller elbiler. Rent, komfortabelt og sjarmerende. Alt ånder av skikjøring. Og det populære skistedet blir hyppig besøkt av kongelige og kjendiser som Robbie Williams, Phil Collins og Bryan Adams. Opplev en uke i et av verdens absolutt fremste skisteder!

Zermatt 2
Zermatt med Matterhorn til venstre.

Se flere bilder fra alpetur til Zermatt her.

Courmayeur

Skiferie på italiensk, er ikke som andre skiferier. I Italia er det nemlig god mat, godt drikke, soling i bakken og generell velvære som gjelder. I Courmayeur kan du til og med avslutte skidagen på spa med varme kilder.

Courmayeur ligger på den italienske siden av Mont Blanc og er et perfekt reisemål for deg som vil ha skiferie, men også noe mer. Byen som ligger på 1224 meter over havet under den ville sørveggen av Mont Blanc er en av Italias gamle klassikere når det kommer til vintersportdestinasjoner. Det betyr at bakkemannskapene er i verdensklasse når det kommer til å preppe underlaget silkemykt så skiene svinger av seg selv.

Courmayeur er på ingen måte av de største anleggene i Alpene, men kan definitivt by på store opplevelser. Skiferie på italiensk er nemlig noe for seg selv. Det er snakk om det gode liv, hvor ingrediensene er god skikjøring, gourmetmåltider og spa.

Dette er bare et par eksempler. Vi kan selvsagt også arrangere alpeturer til St Anton, Cortina og mange andre destinasjoner.

Cormayeur
Courmayeur.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: TravelMaker as.

Meny