Malaga
Skoletur til Malaga

Skoletur til Malaga

Malaga ligger på Costa del Sol i Spania og er solkystens hovedstad. Været er mildt hele året med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader.

Det gamle kvartalet i sentrum av Malaga er koselig og her finner dere mange historiske bygninger. Malaga har over 20 museer inkludert det imponerende Picasso-museet og Pompidou-senteret. Med hundrevis av restauranter og tapasbarer har Malaga god stemning hele dagen – og hele natten.

Langs kysten ligger byer som Almunecar, Nerja, Torremolinos, Benalmadena og Marbella, byer der dere også kan bo. Her finnes hoteller med høy standard og lave priser.

På skoletur til Malaga kan vi også arrangere flotte utflukter til steder som Ronda, Gibraltar, Mijas, samt maurernes siste skanse i Spania - det sagnomsuste Alhambra i Granada.

Skoletur.no tilbyr også den klassiske rundturen i Andalucia, der dere kan besøke de mauriske byene Sevilla, Cordoba og Granada - 3 av de flotteste byene i hele Spania!

Malaga


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Forslag til program for skoletur til Malaga:

Dag 1:
Ankomst Malaga flyplass. Buss transport fra flyplassen til hotellet i Malaga. Innsjekking på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Avreise til den hvite byen Mijas Pueblo med buss. Dere spaserer rundt i denne lille byen, og møter lokalbefolkningen på byens hyggelige torg midt i sentrum. Guidet omvisning i Mijas Pueblo etterfulgt av besøk på bodega hvor dere får servert en ekte spansk tapas-lunsj. Ettermiddagen til fri disposisjon, som for eksempel shopping eller en tur på stranden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Mulighet til å besøke det arabiske slottet Alcazaba eller en utflukt til den vakre byen Ronda. 
Felles middag om kvelden på en lokal restaurant som serverer Paella.

Dag 4: Frokost på hotellet. Besøk på Picasso-museet. Buss til flyplassen og hjemreise til Norge. 


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

EditRonda
​Ronda med sitt dramatiske juv.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

​Alle foto: Pål Chr. Møller, Skoletur.no / TravelMaker as.


Meny