Gdansk
Pensjonisttur til Gdansk

Pensjonisttur til Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by og kjent for sin hyggelige atmosfære og flotte bygninger. Voldsomme kamper ved slutten av annen verdenskrig utslettet nesten hele sentrum, men omfattende gjenoppbygging etter krigen har gjenskapt mye av den gamle bygningsmassen.

Gdańsk er et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum og et betydelig transportknutepunkt i det nordlige Polen. Gdansk regnes som en av Europas vakreste middelalderbyer med sine mange gotiske bygninger og kirker. Den er også kjent under sitt tyske navn, Danzig.

Gdansk kom veldig i fokus, da fagforeningen Solidaritet startet sin bevegelse mot kommunistregimet på 1980-tallet.

Vi legger opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker. Sopot og Gdynia er 2 spennende byer, som ligger like ved Gdansk og som lett nås på en utflukt.

Gdansk Solidaritet

Utelivet i Gdansk er livlig med priser langt under det vi er vant til fra Norge. Det gunstige kostnadsnivået og kort flytid fra Norge, gjør at Gdansk også er en veldig attraktiv by for alle typer gruppereiser.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny