" /> Travelmaker
Jurmala
Korpsfestival i Jurmala / Riga 20.-27. juni 2024

Korpsfestival i Jurmala / Riga 20.-27. juni 2024

Solfylt ferieidyll og late dager på stranden - hva er vel bedre? Jurmala er et super destinasjon for en korpstur og feriebyen ligger kun 15 km fra Riga internasjonale flyplass og 25 km fra hovedstaden Riga. Jurmala kalles ofte "den nordiske Riviera" og er kjent for sin hvite sandstrand som er nesten 26 km lang.

Det er umulig å beskrive Jurmalas solnedganger - man må oppleve dem. Den ene solnedgangen er aldri lik den andre i Jurmala. Turister fyller byens hovedgate hver sommer. Trearkitektur er en av de karakteristiske trekkene ved Jurmala, særlig sjarmerende hjem med dekorative små tårn og glaserte verandaer.

Korpstur.no arrangerer korpsfestival for norske skolekorps i Jurmala. Festivalen vil foregå i perioden 20.-27. juni 2024.

Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge med fly og ankomst Riga flyplass. På flyplassen møtes dere av Korpstur.no sine representant, som følger dere til hotellet i Jurmala med buss. Felles velkomstmiddag på hotellet om kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet. Formiddagsutflukt til badeland. Festivalopptreden i Jurmala om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Ettermiddagsutflukt til klatrepark. Felles middag.

Dag 4: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Riga. Festivalopptreden i gamlebyen. Felles middag i Riga.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk. Dag til egen disposisjon frem til hjemreise.

Jurmala

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 909 67 670 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Riga

​I Riga finner man mange flotte bygninger.

Riga firmatur

​I Riga finner man mange flotte bygninger.

​Alle foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Meny