Edinburgh
Korpstur til Edinburgh

Korpstur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mange attraksjoner å by på. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Her foregår det verdenskjente Edinburgh Military Tattoo. I byen finnes mange flotte museer, det er gode shoppingmuligheter og et aktivt uteliv.

The Royal Mile er veien opp til selve borgen og her finnes masser av spennende forretninger, puber og restauranter. Her finner dere også det meget populære The Scotch Whisky Experience. Dette er både et museum der man kan lære masse om whisky, men også mye mer. Her kan vi f eks arrangere whisky-smaking, der dere kan smake og lære om de forskjellige typene skotsk whisky, før dere avslutter besøket med middag.

Vi kan også arrangere en dagstur ut av byen der dere kan besøke et whisky-destilleri eller andre severdigheter. Består gruppen av barn og unge, legger vi selvsagt opp til aktiviteter som passer dem. Edinburgh har mye å by på for enhver. Vi kan også tilby dere å opptre i en av byens flotteste kirker, i selveste Edinburgh Castle, i en park eller på et whisky-destilleri. Mulighetene er mange.

Ed 2  Ed 3

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Edinburgh. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomst-tidspunkt.

Dag 2: Halvdags sightseeing i Edinburgh, der dere blant annet besøker det berømte Edinburgh Castle. Felles lunsj. Mulighet for konsert i en av byens parker.

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp en utflukt ut av byen. Dere spiser også lunsj i løpet av turen. Tilbake i Edinburgh blir det felles middag på kvelden

Dag 4: Tid til shopping eller annet avhengig av avreisetidspunkt. Transfer til flyplassen for hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Ed 1

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny