Praha
Korpstur til Praha

Korpstur til Praha

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

Praha kalles for Den gylne byen, byen med de tusen spir og Europas hjerte. I Praha kan du se hvordan en original middelalderbebyggelse tar seg ut. Den østeuropeiske, litt fremmedartete arkitekturen skaper en spennende atmosfære, og er en fryd for mange å gå på oppdagelsesferd i. Det gamle bytorget ble i 1992 oppført på Unescos liste over Verdensarven. Best av alt er kanskje at prisnivået er ytterst behagelig i Praha. Selv om du besøker en populær storby er prisnivået lavt både i forretninger og på kafeer, ølstuer og restauranter. Et unntak er selve markedsplassen i gamlebyen, det gamle bytorget. Det er masser av fine muligheter for shopping i Praha, spesielt er krystall meget billig her.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


Praha

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Praha med fly fra Norge og transport til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange uterestaurantene på rådhusplassen. Felles middag på en tradisjonell restaurant.

Dag 2: Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Praha. Bussen kjører oss først til Strahov-klosteret der vi kan beundre utsikten over Praha. Vi spaserer forbi flere flotte kirker og bygninger, før vi besøker Praha slott. Deretter går vi ned til elven og krysser Karlsbroen og kommer etter hvert til rådhusplassen og kruttårnet, før turen avsluttes ved hotellet. Hele turen tar ca. 3,5 timer og vi får se mye av det flotteste denne byen har å by på. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Om ettermiddagen er det kirkekonsert i St. Nikolaskirken like ved denne flotte rådhusplassen. Etter konserten i denne vakre kirken, avslutter vi kvelden med felles middag, f eks på en av elvebåtene på Vitava. Her kan vi spise en flott middag samtidig som vi beskuer byens hovedattraksjoner fra båten.

Dag 3: Frokost. Utsjekk og tid til shopping eller egen disposisjon. En vandring på egen hånd kan også være fint, ettersom Praha er kjent for flere imponerende bygninger, som representerer alle stilarter. Praha er utvilsomt en av Europas vakreste byer. Tips til aktiviteter; ta en tur på øl-sykkel i sentrum, ølsmaking og lunsj på et bryggeri. Det er sant som ryktet sier, tsjekkisk øl er fantastisk. Eller avslutt med et besøk på Skoda-bilfabrikken som ligger vel en time fra flyplassen. Buss til flyplassen. Innsjekking og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre.


Praha kveld


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny