Sorrento 1
Jurrasic Coast

PENSJONISTTURER TIL HELE VERDEN

Pensjonisttur.no / TravelMaker tilbyr skreddersydde pensjonistturer. Vi tilbyr storbyturer, vinturer, kunst- og kulturreiser, operaturer og andre pensjonistturer. TravelMaker tilbyr både påmeldingsturer for individuelle reisende og skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger.

Pensjonistturer Pensjonistforbundet

TravelMaker / Pensjonisttur.no er offisiell samarbeidspartner med Pensjonistforbundet.


Kjære kunder!
Det er utfordrende dager i reiselivsbransjen. Mange av våre kunder blir berørt av situasjonen vi er midt oppi. Flere får ikke gjennomført sine planlagte turer og arrangementer de neste ukene, mens andre er usikre på om de vil kunne reise som planlagt ut over sommeren.
Vi er i tett dialog med kundene som har blitt berørt så langt og opplever veldig god samarbeidsvilje og forståelse for situasjonen. Noen har valgt å kansellere, men i mange tilfeller jobber vi med å flytte arrangementet til et senere tidspunkt.
Vi håper og tror de strenge tiltakene som er iverksatt vil gi gode resultater, slik at det vil bli mulig å reise igjen om ikke så lenge.

Ønsker dere å reise på tur til høsten eller neste år, er det bare å ta kontakt nå! Vi er på jobb og hjelper dere gjerne! Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.


Klikk her for våre påmeldingsturer i samarbeid med Pensjonistforbundet.

Skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger:

TravelMaker / Pensjonistturer.no arrangerer skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger og andre organisasjoner. Ønsker dere en rundtur i Irland eller Toscana, en tur til et av Europas flotte julemarkeder eller en storby-weekend, så kan vi lage turen for dere.

Her er noen av destinasjonene vi har laget skreddersydde reiser for pensjonistforeninger til:
Sicilia, Irland, Sør-England, Riga, Færøyene, Krakow, Berlin, Budapest, Praha, Lisboa, Dresden, Almunecar, Benalmadena. TravelMaker arrangerer hvert år turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Alhambra

Vi som jobber i TravelMaker har mer enn 25 års erfaring på å lage og gjennomføre gruppereiser og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og utenfor.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i pensjonisttur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Pensjonisttur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny