Sorrento 1
Jurrasic Coast

PENSJONISTTURER TIL HELE VERDEN

Pensjonisttur.no / TravelMaker tilbyr skreddersydde pensjonistturer. Vi tilbyr storbyturer, vinturer, kunst- og kulturreiser, operaturer og andre pensjonistturer. TravelMaker tilbyr både påmeldingsturer for individuelle reisende og skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger.

Pensjonistturer Pensjonistforbundet

TravelMaker / Pensjonisttur.no er offisiell samarbeidspartner med Pensjonistforbundet.

Klikk her for våre påmeldingsturer i samarbeid med Pensjonistforbundet.

Skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger:

TravelMaker / Pensjonistturer.no arrangerer skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger og andre organisasjoner. Ønsker dere en rundtur i Irland eller Toscana, en tur til et av Europas flotte julemarkeder eller en storby-weekend, så kan vi lage turen for dere.

Her er noen av destinasjonene vi har laget skreddersydde reiser for pensjonistforeninger til:
Sicilia, Irland, Sør-England, Riga, Færøyene, Krakow, Berlin, Budapest, Praha, Lisboa, Dresden, Almunecar, Benalmadena. TravelMaker arrangerer hvert år turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Alhambra

Vi som jobber i TravelMaker har mer enn 25 års erfaring på å lage og gjennomføre gruppereiser og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og utenfor.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i pensjonisttur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Pensjonisttur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny