Sorrento 1
Jurrasic Coast

PENSJONISTTURER TIL HELE VERDEN

Pensjonisttur.no / TravelMaker tilbyr skreddersydde pensjonistturer. Vi tilbyr storbyturer, vinturer, kunst- og kulturreiser, operaturer og andre pensjonistturer. TravelMaker tilbyr både påmeldingsturer for individuelle reisende og skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger.

Pensjonistturer Pensjonistforbundet

TravelMaker / Pensjonisttur.no er offisiell samarbeidspartner med Pensjonistforbundet.

Individuelle pensjonistturer / påmeldingsturer:

Klikk her for våre påmeldingsturer i samarbeid med Pensjonistforbundet.

Bli med på årets julemarkedstur!

- Julemarked i Berlin 3.-6. desember 2019


Skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger:

TravelMaker / Pensjonistturer.no arrangerer skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger og andre organisasjoner. Ønsker dere en rundtur i Irland eller Toscana, en tur til et av Europas flotte julemarkeder eller en storby-weekend, så kan vi lage turen for dere.

Vi som jobber i TravelMaker har mer enn 25 års erfaring på å lage og gjennomføre gruppereiser og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og utenfor. Her er noen av stedene vi har hatt med kunder på tur:

New York, Chicago, Minneapolis, Dubai, Shanghai, Toscana, Bordeaux, Roma, Venezia, Verona, Sorrento, Lisboa, Paris, Berlin, Dublin, Edinburgh, London, Liverpool, Budapest, Riga, Tallinn, Warszawa, Krakow, Gdansk, Barcelona, Bilbao, Palma, Praha, Wien, Nice, Malaga, Alicante, Amsterdam, Brussel, Munchen, Malta.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i pensjonisttur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.

Her kan du se eksempler på steder dere kan reise på pensjonisttur med oss. Vi kan selvsagt lager turer til andre steder også. Vi arrangerer hvert år turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Pensjonisttur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny