Sorrento 1
Jurrasic Coast

PENSJONISTTURER TIL HELE VERDEN

Kjære kunder! Korona-pandemien har gitt oss nye utfordringer. Svært mange har fått sine reiseplaner spolert, men vi har heldigvis funnet løsninger for alle som hadde planlagt å dra på tur med oss i 2020. De fleste har valgt å flytte turen til neste år. Noen har selv valgt å kansellere turen og for dem som ikke fikk reist pga UDs reiseråd, har vi allerede refundert alt de har betalt for turen. Som kjent har kundene krav på refusjon innen 3 måneder, men vi har valgt å refundere alt med en gang, slik at kundene skal slippe å vente på pengene sine.

Pensjonistturer Pensjonistforbundet

TravelMaker / Pensjonisttur.no er offisiell samarbeidspartner med Pensjonistforbundet.


Hvis dere tenker å reise på pensjonisttur i 2021, er det bare å ta kontakt! Vi gir dere tilbud på en flott tur - helt uten forpliktelser! Ønsker dere å reise i Norge, ordner vi selvsagt det også!

Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.

Ring oss på 957 69 000 eller send e-post til post@travelmaker.no. Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.
Hilsen oss i Kortur.no / TravelMakerKlikk her for våre påmeldingsturer i samarbeid med Pensjonistforbundet.

Skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger:

TravelMaker / Pensjonistturer.no arrangerer skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger og andre organisasjoner. Ønsker dere en rundtur i Irland eller Toscana, en tur til et av Europas flotte julemarkeder eller en storby-weekend, så kan vi lage turen for dere. Vi tilbyr storbyturer, vinturer, kunst- og kulturreiser, operaturer og andre pensjonistturer.

Her er noen av destinasjonene vi har laget skreddersydde reiser for pensjonistforeninger til:
Sicilia, Irland, Sør-England, Riga, Færøyene, Krakow, Berlin, Budapest, Praha, Lisboa, Dresden, Almunecar, Benalmadena. TravelMaker arrangerer hvert år turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Alhambra

Vi som jobber i TravelMaker har mer enn 25 års erfaring på å lage og gjennomføre gruppereiser og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og utenfor.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i pensjonisttur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Pensjonisttur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny