Sorrento 1
Jurrasic Coast

PENSJONISTTURER I NORGE OG TIL UTLANDET

Ønsker dere å reise på pensjonisttur i 2021 eller 2022? Vi gir dere tilbud på en flott tur - helt uten forpliktelser! Vi skreddersyr pensjonistturer både i Norge og utlandet!

Pensjonistturer Pensjonistforbundet

TravelMaker / Pensjonisttur.no er offisiell samarbeidspartner med Pensjonistforbundet.


Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.

TravelMaker arrangerer påmeldingsturer med hovedfokus på musikk og kultur til spennende destinasjoner i utlandet.

I 2022 arrangerer vi flere operaturer til Verona, Praha og andre steder. Disse turene er allerede klare for påmelding.


Skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger!

TravelMaker / Pensjonistturer.no arrangerer skreddersydde gruppereiser for pensjonistforeninger og andre organisasjoner. Ønsker dere å besøke eksotiske Svalbard eller en busstur til Hardanger? Hva med en rundtur i Irland eller Toscana, en tur til et av Europas flotte julemarkeder eller en storby-weekend? Vi tilbyr storbyturer, vinturer, kunst- og kulturreiser, operaturer og andre pensjonistturer.

Her er noen av destinasjonene vi har laget skreddersydde reiser for pensjonistforeninger til:
Sicilia, Irland, Sør-England, Riga, Færøyene, Krakow, Berlin, Budapest, Praha, Lisboa, Dresden, Almunecar, Benalmadena.

TravelMaker arrangerer hvert år turer til ca 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Ring oss på 957 69 000 eller send e-post til post@travelmaker.no. Vi hjelper dere gjerne!

AlhambraAlhambra, Granada.

Vi som jobber i TravelMaker har mer enn 25 års erfaring på å lage og gjennomføre gruppereiser og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa og utenfor.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i pensjonisttur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.

LisboaLisboa.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Pensjonisttur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny