Washington
Skoletur til Washington

Skoletur til Washington

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Washington, både for skoleklasser og for lærere på studietur.

USAs hovedstad er en storby som skiller seg ut i sin mangel på skyskrapere, en befriende grønn lunge som på mange måter ligner på vår egen hovedstad Oslo. Det hvite hus er ikke veldig mye større enn vårt eget slott, men utrolig flott med den hvite fasaden. Alle parkene, samt de grønne lungene som også kjennetegner vår hovedstad, gjør at en assosierer denne byen med andre europeiske byer. Full av monumenter og minnesmerker, stilblandende nabolag, amerikansk historie, politikk og kultur – Washington DC er en by helt ulik alle andre.


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller lignende. Skoletur.no tilpasser program etter ønske og interesse og gir muligheter til mange fine opplevelser.

En skoletur til Washington kan enkelt kombineres med skoletur til New York ! En kombinasjon kan gi et program fullspekket av historie, kultur, politikk og opplevelser. Be om forslag.


Forslag til program for skoletur til Washington:


Dag 1 Vi ankommer Washington og sjekker inn på hotellet.


Dag 2
Vi besøker Det hvite hus og Capitol Hill.


Dag 3
Vi besøker Smithsonian-museene.


Dag 4
Vi besøker noen flere museer: O-street-museet, Nyhetsmuseet, Spionmuseet, Verdens største bibliotek og Holocaust-museet.

Dag 5 Dagen til egen disposisjon, kanskje litt shopping. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6  Utflukt med båt til George Washingtons Mount Vernon-eiendom, tidligere viltvoksende plantasje. Ved et cruise opp Potomac River har du god tid til å utforske Washingtons herskapshus, destillerier og hager, samt utdanningssenteret og museet på stedet. 

Dag 7 Utsjekking og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

washington

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny