" /> Travelmaker
Chicago
Skoletur til Chicago

Skoletur til Chicago

Skoletur.com kan tilby flotte turopplegg til Chicago, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Chicago, også kalt "The Windy City" er den største byen i Midtvesten og ligger ved Lake Michigan. Chicago oppleves som en blanding av østkysten og vestkysten av USA. Midt i Chicago finnes både strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger - Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt.

Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Chicago. På flyplassen møtes dere av Skoletur.com sin representant som følger dere til hotellet med buss. Felles middag hvor Chicago pizza står på menyen,

Dag 2: Frokost. Sightseeing downtown Chicago. Mulighet for å gjøre aktiviteter som Segway, sightseeing-cruise eller Seadog Speedboat Cruise, besøke Shedd's Aquarium mm. Felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 3: Frokost. Formiddagen på egen hånd med et besøk i en park downtown. Dra på stranden og ta med picnic lunsj. Middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Dagen til egen disposisjon. Mulighet for å dra på GospelGudstjeneste om kvelden for de som ønsker det.

Dag 5: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags fornøyelsespark. Felles middag om kvelden.

Dag 6: Frokost. Spille/lære baseball av amerikansk instruktør. Dra på Baseball kamp på kvelden (White Socks eller Cubs)

Dag 7: Frokost. Dag til shopping. Konsert/musikal el.l. på kvelden

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny