" /> Travelmaker
Chicago
Skoletur til Chicago

Skoletur til Chicago

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Chicago, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Chicago, også kalt "The Windy City" er den største byen i Midtvesten og ligger ved Lake Michigan. Chicago oppleves som en blanding av østkysten og vestkysten av USA. Midt i Chicago finnes både strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger - Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt.

Chicago er den tredje største byen i USA med nesten 3 millioner innbyggere. I 1884 ble verdens første skyskraper bygget her, og Sears Building var med sine 442 meter lenge verdens høyeste bygning. Chicago er preget av mange skyskrapere, men byen har også mange flotte parker og sandstrender ved sjøen.

Chicago var en viktig by for norske utvandrere og i 1920 bodde det 50.000 "nordmenn" her. Den siste gjenværende norskspråklige kirken i byen er Den Norske Minnekirken, som også er et populært sted å synge for norske kor.

Chicago er ellers kjent for sin musikk, både blues, soul og gospelmusikk står sterkt her.


Forslag til program for skoletur til Chicago:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Chicago. På flyplassen møtes dere av Skoletur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Felles middag hvor Chicago pizza står på menyen,

Dag 2: Frokost. Sightseeing downtown Chicago. Mulighet for å gjøre aktiviteter som Segway, sightseeing-cruise eller Seadog Speedboat Cruise, besøke Shedd's Aquarium mm. Felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 3: Frokost. Formiddagen på egen hånd med et besøk i en park downtown. Dra på stranden og ta med picnic lunsj. Middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Dagen til egen disposisjon. Mulighet for å dra på GospelGudstjeneste om kvelden for de som ønsker det.

Dag 5: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags fornøyelsespark. Felles middag om kvelden.

Dag 6: Frokost. Spille/lære baseball av amerikansk instruktør. Dra på Baseball-kamp på kvelden (White Socks eller Cubs)

Dag 7: Frokost. Dag til shopping. Konsert/musikal på kvelden

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt programmet opp slik dere ønsker det. Ønsker dere å besøke en skoleklasse eller et universitet for å lære om et spesielt tema, vil vi prøve å få det til slik dere vil ha det.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny