Krakow
Firmatur til Krakow

Firmatur til Krakow

Krakow er en av Europas vakreste byer og var i 300 år hovedstad i Polen. Byen, som fremdeles regnes som landets kulturelle hovedstad, kan by på en vakker gamleby med det store torget fra 1200-tallet. Torget er imponerende med sine vakre kirker og bygninger. På Wawel-høyden finner man det flotte slottet og den imponerende katedralen.

Jødekvarteret der filmen "Schindlers liste" ble spilt inn, er også verdt et besøk. Kort vei utenfor Krakow finner vi Auschwitz, beryktet for sin grusomme utryddelsesleir fra krigen og Wieliczka med sine fantastiske underjordiske saltgruver.

Utelivet i Krakow er livlig med priser langt under det vi er vant til fra Norge. Det gunstige kostnadsnivået og kort flytid fra Norge, gjør at Krakow også er en veldig attraktiv by for konferanser og seminarer.


"Det var en flott tur. Vi hadde det strålende og var veldig fornøyd med alt. Veldig god lokal guide. Masse kompetanse, hyggelig og morsom. Takk for flott arrangement."

Krakow


Forslag til program for firmatur til Krakow:

Dag 1:Ankomst Krakow
Byvandring i den flotte gamlebyen med lokalguide
Middag på restaurant ved hovedtorget

Dag 2:
Utflukt til de fascinerende saltgruvene, med kilometerlange ganger som går mer enn 100 meter under jorden
Middag på en av restaurantene i jødekvarteret.

Dag 3:
"Tilbake til kommunisttiden"-aktivitet i bydelen Nowa Huta
Hjemreise

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.


«Tusen takk til dere for et meget bra opplegg! Vi er strålende fornøyd med hele pakka», sier en av våre firmakunder som la jobbseminaret til Krakow."


Krakow slott

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny