Roma 2
Roma skoletur
Roma Trevi
Skoletur til Roma

Skoletur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by og ufattelig rik på historie og kultur. Det er også mange muligheter til spennende aktiviteter og gode mat- og vinopplevelser.

«En kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. TravelMaker har meget god lokalkunnskap og ett veldig godt lokalt nettverk». Dette er tilbakemeldingen vi fikk fra vår forrige gruppetur til Roma.


Å spasere rundt i Roma er som å gå gjennom et enormt museum med severdigheter, vakker kunst og arkitektur rundt hvert eneste gatehjørne.

Med sine utallige kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!


TravelMaker kan også hjelpe dere med alt dere ønsker for en minnerik pensjonisttur til Roma. Vi lager turen slik dere vil ha den. Vi kan også tilby en helt spesiell tur med fokus på kunst og fontener, Caravaggio og Bernini. Klikk her for mer info.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny