Roma 2
Roma skoletur
Roma Trevi
Skoletur til Roma

Skoletur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by og ufattelig rik på historie og kultur. Det er også mange muligheter til spennende aktiviteter og gode matopplevelser.«En kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. TravelMaker har meget god lokalkunnskap og ett veldig godt lokalt nettverk». Dette er tilbakemeldingen vi fikk fra vår forrige gruppetur til Roma.


Roma Forum

Å spasere rundt i Roma er som å gå gjennom et enormt museum med severdigheter, vakker kunst og arkitektur rundt hvert eneste gatehjørne.

På skoletur til Roma kan dere besøke berømte severdigheter som Peterskirken, Pantheon, Colosseum, Forum Romanum og mye annet.

Pizza, pasta og italiensk is er selvsagt også et must på en skoletur til Roma!

Med sine utallige kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!
Kort video fra en skoletur til Roma - arrangert av Skoletur.no / TravelMaker.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny