Vilnius
Firmatur til Vilnius

Firmatur til Vilnius

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet. Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet-restauranter, muséer, katedraler, kasinoer, en UNESCO-vernet gamleby og et yrende uteliv for å nevne noe.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Vilnius en attraktiv destinasjon for nordmenn. Litauen er kjent for å være et av Europas billigste land å feriere i.


"Vi hadde en veldig fin tur til Vilnius. Et fint (og rimelig) sted som har mye å by på". Hyggelig melding fra gruppe på tur til Vilnius.Vilnius ballong


Forslag til program for firmatur til Vilnius:

Dag 1:
Avreise fra Norge til Vilnius. Buss og guide henter oss på flyplassen.
Vi starter oppholdet med en guidet tur i gamlebyen med norsktalende guide.
Felles middag og litauisk aften med folklore show.

Dag 2:
Frokost.
Utflukt til Trakai eller Marijampole med norsktalende guide. Felles typisk lokal lunsj.
Retur til Vilnius etter lunsj. Egen tid til shopping.
Vi kan også arrangere en team-aktivitet denne dagen.
Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Frokost. Utsjekk og buss til flyplass. Hjemreise til Norge.


Trakaj Vilnius

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny