Albir
Skoletur til Alicante

Skoletur til Alicante

Skoletur.no tilbyr flotte turopplegg til Spania, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Her kan dere kombinere badeliv, sol og varme med mengder av spennende attraksjoner. Alicante, Torrevieja, Albir, Benidorm er noen av byene som ligger i dette området.

Det er en stor fast norsk bosetning i flere av byene. Nordmenn er svært velkommen i denne regionen. Vi utarbeider interessante programmer for elever eller lærere, tilpasset deres behov. Vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir et lærerikt og minneverdig opphold.

En populær utflukt er Torrevieja Aquópolis, et av de største badeland på hele Costa Blanca-kysten, svært populært for besøkende i alle aldere, som finnes både i Torrevieja og i Alicante. Forfriskende fossefall, lange sklier, avslappende jacuzzi med hydromassasje, kamikaze for de tøffeste samt minigolf og bølgebasseng er bare noe av hva man kan oppleve på en dag der.

Det er mange attraksjoner langs kysten av Costa Blanca, som fornøyelsesparken Mitica i Benidorm. Den fine hvite byen Alfas del Pi og den gamle mauriske byen Guadalest ligger i umiddelbar nærhet. Koselige byer som Denja, Javea og Calpe ligger alle ved kysten.

Valencia ligger bare en kort kjøretur unna og denne byen kan by på mange spennende opplevelser. I Valencias flotte 1300-tallskatedral, som er bygget i gotisk stil med innslag av barokk- og renessansearkitektur, finner du en av historiens mest sagnomsuste gjenstander. I et eget kapell står selveste Den Hellige Graal, begeret som Jesus brukte ved det siste måltid. Og denne er faktisk anerkjent av Vatikanet som den ekte, i motsetning til de mange andre Hellige Graalene rundt om i verden. Hva som er sant eller ikke, er opptil hver enkelt å tro på.

Valencia er også en by preget av moderne arkitektur og mange imponerende museer.

Alicante


Forslag til program:

Dag 1: Fly til Alicante fra Norge. Vi kjører rett til hotell/overnattingssted. Innsjekk. Tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Denne dagen tilbringer dere på en av de utallige badestrendene i området, og har lunsj på stranden. Felles middag for alle om kvelden.

Dag 3: Heldags utflukt til Valencia. Besøke City of Arts and Sciences (akvarium, IMAX kino, evt. planetarium).

Dag 4: Utflukt til den lille fjellandsbyen Guadalest, en ekte spansk pueblo der livet går i sin egen tralt og med en beliggenhet på 595 meter over havet. Byen har kun 200 innbyggere.

Dag 5: Heldagstur til Alicante/Benidorm med besøk på badelandet Aquapolis og Zoo Terranatura eller Terramitica fornøyelsespark.

Dag 6: Fridag til bading, shopping eller avslapning.

Dag 7: Bussen kjører til flyplassen og hjemreise til Norge.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny