New York
Skoletur til New York

Skoletur til New York

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til New York, både for skoleklasser og for lærere på studietur.

New York PicassoI New York kan dere se fantastisk kunst av verdens mest berømte kunstnere som Picasso.


Programforslag for skoletur til New York:

Dag 1:Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med feks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost. Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på feks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost. Dere besøker Empire State Building. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på feks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/coach Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5:: Frokost. Dagen til egen disposisjon, kanskje litt shopping. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost. Utflukt til Brookly og tar lunsj der. etter lunsj går dere over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på f.eks "Little Italy".

Dag 7: Frokost. Utsjekking og hjemreise.


New York

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny