New York
Skoletur til New York

Skoletur til New York

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til New York, både for skoleklasser og for lærere på studietur.

New Yorks innbyggere er stolte av å tilhøre The Big Apple, lette å komme i kontakt med, og setter sin ære i åpenhet og godt humør. New York har også et ualminnelig livlig uteliv. De mange teatrene, konserthusene, museene og scenene i kombinasjon med et restauranttilbud som savner sidestykke noe sted i verden, gjør at New York syder av liv og energi.

New York PicassoI New York kan dere se fantastisk kunst av verdens mest berømte kunstnere som Picasso.


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller lignende. Skoletur.no tilpasser program etter ønske og interesse og gir muligheter til mange fine opplevelser.

En skoletur til New York kan enkelt kombineres med skoletur til Washington! En kombinasjon kan gi et program fullspekket av historie, kultur, politikk og opplevelser. Be om forslag.


New York

Programforslag for skoletur til New York:

Dag 1:Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med feks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost. Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på feks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost. Dere besøker Empire State Building. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på feks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/coach Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5:: Frokost. Dagen til egen disposisjon, kanskje litt shopping. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost. Utflukt til Brooklyn og tar lunsj der. Etter lunsj går dere over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på f.eks "Little Italy".

Dag 7: Frokost. Utsjekking og hjemreise.


New York

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

New York

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny