New York
Skoletur til New York

Skoletur til New York

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til New York, både for skoleklasser og for lærere på studietur.

Programforslag:

Dag 1:Avreise Norge og ankomst NYC. Innsjekking på hotellet. Felles middag om kvelden, med feks NYC pizza på menyen.

Dag 2: Frokost. Sightseeing på Manhattan. Piknik-lunsj i Central Park. Felles middag på feks Hard Rock Cafe på Times Square.

Dag 3: Frokost. Dere besøker Empire State Building. Tid til egen disposisjon om ettermiddagen. Felles middag på feks Ellen's Stardust Diner. Musikal om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste (f.eks. i Brooklyn Tabernacle Church). Felles grilling. Mulighet for å spille baseball i en park med instruksjon av en baseball instruktør/coach Middag i nærheten av hotellet om ettermiddagen etterfulgt av Baseballkamp.

Dag 5:: Frokost. Dagen til egen disposisjon, kanskje litt shopping. Middag i nærheten av hotellet om kvelden.

Dag 6: Frokost. Utflukt til Brookly og tar lunsj der. etter lunsj går dere over Brooklyn Bridge til Ground Zero Memorial. Felles middag om kvelden på f.eks "Little Italy".


Dag 7: Frokost. Utsjekking og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny