Edinburgh
Skoletur til Edinburgh

Skoletur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på av attraksjoner. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Hvert år i august avholdes Edinburgh Military Tattoo her. Skoletur.no skreddersyr studieturer for lærere eller klasseturer for elever og lærere. Benytt anledningen til å møte andre skoler, delta på interessante workshops, eller tilpass programmet til en festival og la lærere og elever oppleve språk og kultur i Skottland.

"Fantastisk oppfølging hele veien fra bestilling til gjennomføring. Kunne ikke hatt en bedre operatør". Forsand skule reiste på skoletur til Edinburgh.


Forslag til program for studietur for lærere (vi tilbyr selvsagt også opplegg for skoleklasser):

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Edinburgh. Skoletur.no sin representant møter dere på flyplassen og følger til hotellet. Buss fra flyplass til hotell. Sjekk inn hotell. Avhengig av ankomsttidspunkt kan ettermiddagen benyttes til sight-seeing. Vi kan anbefale en tur ned i undergrunnen med guide. Under selve byen finnes en hel utgravd by med rester av restauranter, frisører, butikker og andre servicetilbud. Guiden forteller om byens fordums og forunderlige historie. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Skotsk frokost på hotellet. Formiddagen benyttes til skolefaglig innhold. Buss henter dere ved hotellet, kjører til avtalt møte med f.eks. en Primary School eller en Secondary School. Alternativt deles lærergruppen opp og møter flere skoler samtidig. Lunsj i forbindelse med skolemøtene på de respektive skoler. Ettermiddagen til eget arrangement eller en kortere utflukt. Felles middag på hotellet

Dag 3: Skotsk frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Vi anbefaler et besøk på Edinburgh Castle og St Giles Cathedral.

Dag 4: Skotsk frokost på hotellet. Utsjekk fra hotellet. Avhengig av tidspunkt for hjemreise kan dere få med et besøk på Palace of Holyroodhouse & Queen's Gallery - den kongelige familiens offisielle residens I Skottland. Buss henter dere ved hotellet og kjører til flyplassen. Avreise tilbake til Norge.

Edinburgh

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny