Edinburgh
Skoletur til Edinburgh

Skoletur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på av attraksjoner. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Hvert år i august avholdes Edinburgh Military Tattoo her. Skoletur.com skreddersyr studieturer for lærere eller klasseturer for elever og lærere. Benytt anledningen til å møte andre skoler, delta på interessante workshops, eller tilpass programmet til en festival og la lærere og elever oppleve språk og kultur i Skottland.

Forslag til program for studietur for lærere:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Edinburgh. Skoletur.com sin representant møter dere på flyplassen og følger til hotellet. Buss fra flyplass til hotell. Sjekk inn hotell. Avhengig av ankomsttidspunkt kan ettermiddagen benyttes til sight-seeing. Felles middag på hotellet

Dag 2: Skotsk frokost på hotellet. Formiddagen benyttes til skolefaglig innhold. Buss henter dere ved hotellet, kjører til avtalt møte med f.eks. en Primary School eller en Secondary School. Alternativt deles lærergruppen opp og møter flere skoler samtidig. Lunsj i forbindelse med skolemøtene på de respektive skoler. Ettermiddagen til eget arrangement eller en kortere utflukt. Felles middag på hotellet

Dag 3: Skotsk frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Vi anbefaler et besøk på Edinburgh Castle eller St Giles Cathedral.

Dag 4: Skotsk frokost på hotellet. Utsjekk fra hotellet. Avhengig av tidspunkt for hjemreise kan dere få med et besøk på Palace of Holyroodhouse & Queen's Gallery - den kongelige familiens offisielle residens I Skottland. Buss henter dere ved hotellet og kjører til flyplassen. Avreise tilbake til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny