Wales2
Kortur til Wales

Kortur til Wales

Wales er kjent for sine mannskor-tradisjoner, borger og slottsruiner. På kortur til Wales kan dere velge om dere vil bo i Nord-Wales eller i sør. I Nord finner vi små byer preget av gamle borger, som Conwy og Caernafon. I sør ligger hovedstaden Cardiff og andre interessante byer.

Programforslag:

Dag 1.
Fly til Manchester. Buss til Chester. Chester er en veldig flott by som ligger rett på grensen mellom Wales og England. Byen ble grunnlagt av romerne for nesten 2000 år siden og er kjent for sine flotte bindingsverkshus, romerske ruiner og den flotte katedralen. Sightseeing / byvandring i Chester.

Dag 2.
Utflukt til Nord-Wales. Her kan dere besøke koselige byer med flotte borger som Conwy og Caernarfon (der Kong Charles ble kronet til Prince of Wales). Opptreden underveis eller i kirke i Chester.

Dag 3.
Utflukt til Liverpool (bare 45 minutter unna). Her kan dere også opptre, f eks i den flotte katedralen, som er den største i Storbritannia. Vi kan også legge inn en The Beatles-sightseeing, der dere kan synge underveis (f eks i Penny Lane). Dere kan også synge Beatles i katedralen, dersom dere ønsker det.

Dag 4:
Hjemreise.

Detter er bare et forslag til turopplegg. Dere kan også bo i en av småbyene i nord eller bo i Cardiff eller en av de andre større byene i sør. I så fall flyr dere til London og tar buss derfra inn i Sør-Wales.

Vi kan også arrangere en rundtur, der dere også kan besøke St David's helt ute ved "spissen" sørvest i Wales.

Wales 4

Wales er berømt for sine mange ruiner av gamle borger og slott.

Wales 3

En steinkirke på landsbygda i Wales.

CardiffCardiff Castle dominerer den walisiske hovedstaden.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny