Belfast
Firmatur til Belfast

Firmatur til Belfast

​Belfast kan friste med utallige trendy barer og restauranter, gode priser, variert shopping og ikke minst en mengde historiske bygninger, museer, gallerier og attraksjoner. Belfast – den lille storbyen med utallige muligheter.

Belfast i Nord-Irland er blant de ti mest populære turistbyene i hele Storbritannia, men ennå ganske uoppdaget av oss nordmenn. Desto større grunn til å være blant de første som opplever denne sjarmerende byen.

Titanic ble bygget i Belfast. Museet Titanic Belfast forteller historien om den luksuriøse Atlanterhavs-damperen Titanic, som støtte på et isfjell og sank under sin jomfrutur i 1912. Selve bygningen er et kunstverk i seg selv. Som ellers på den irske øya, er det rikelig med puber og irsk musikk i byen.

På vei til Belfast kan vi også besøke Game Of Thrones Studio. Mesteparten av den berømte TV-serien ble spilt inn nettopp her i Nord-Irland.


Belfast 2
Titanic-museet i Belfast.


Programforslag for firmatur til Belfast:

Dag 1:
Ankomst Dublin

Buss til Belfast. Mulig å besøke Game Of Thrones Studio på veien.

Panoramic Belfast City Tour

Innsjekk på hotellet

Fellesmiddag på restaurant


Dag 2:
Frokost på hotellet

Besøk på Titanic-museet

Lunsj
Busstur i Belfast, der vi besøker The Falls og Shankill Road med alle de kjente veggmaleriene

Fellesmiddag på restaurant


Dag 3:
Frokost på hotellet

Utflukt langs den vakre kysten til Giants Causeway / «Kjempenes gangvei» eller Carrickfergus

Lunsj underveis

Retur til Belfast og hotellet

Felles middag før vi avslutter kvelden på en av byens mange puber


Dag 4:
Frokost på hotellet

Buss til flyplassen i Dublin


Belfast 1

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny