Bratislava
Firmatur til Bratislava

Firmatur til Bratislava

Bratislava er Slovakias hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger mindre enn 1 times kjøring fra flyplassen i Wien og bare 2 timer fra Budapest.

Bratislava ligger vakkert til ved elven Donau. På en høyde over byen ligger det imponerende Bratislava slott og det er ellers mange severdigheter, hyggelige restauranter og kafeer i byen.

Kostnadsnivået i Bratislava ligger langt under det vi nordmenn er vant til, så Bratislava kan være et meget prisgunstig reisemål for en firmatur.

En firmatur til Bratislava kan også kombineres med Wien og Budapest. Her har man muligheten til å besøke både 2 og 3 hovedsteder på samme tur!


"Ein fantastisk tur som vi vil leve lenge på". Fornøyd gruppe som reiste med oss til Bratislava.


Bratislava Devin Castle


Forslag til program for firmatur til Bratislava:

Dag 1:
Fly til Wien (nærmeste flyplass med direkte fly til Norge)

Buss til Bratislava og innsjekk på hotellet

Felles middag


Dag 2:
Frokost på hotellet

Sightseeing / byvandring

Felles lunsj

Team-aktivitet i Bratislava

Felles middag


Dag 3:
Frokost på hotellet

Buss til Wien med tid til å se seg om i denne vakre byen. Vi kan også organisere en sightseeing

Lunsj i Wien

Buss til flyplassen for hjemreiseTravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny