aberdeen
Aberdeen
Skoletur til Aberdeen

Skoletur til Aberdeen

Skoletur.no tilbyr flotte turopplegg til Storbritannia, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Aberdeen er en idyllisk havneby i det nordøstlige Skottland og et perfekt sted for å oppleve autentisk skotsk mat og atmosfære. Aberdeen byr på mange spennende aktiviteter for alle aldersgrupper, med blant annet et opplevelsessenter for barn og zoologisk hage. I områdene rundt selve byen kan dere se nærmere på flere slott, whiskydestillerier, mindre kystlandsbyer, sletter, strender og høyland. Aberdeen er også en studentby, med to universiteter og et betydelig studentliv. Byen er også et mekka når det kommer til golfsport, med utmerkede golfbaner for de som liker det. Aberdeen er et yndet sted for å virkelig oppleve Skottland på sitt beste, og kan skilte med flust av shoppingmuligheter. På kvelden kan man ta del i et yrende uteliv i områdene rundt hovedgaten, Union Street.


Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Skottland. Skoletur.no sin representant møter dere på flyplassen og følger dere til hotellet. Før middag anbefaler vi en felles bowling-konkurranse på Codona's Ten-Pin bowling. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet. Formiddagen passer fint for en guidet tur med norsktalende guide rundt omkring i byen. Her blir dere kjent med byens historie og landets kultur, eller dere kan be om aktuelle temaer som er spesielt interessante for klassen. På ettermiddagen kan vi anbefale et besøk på Union Square shoppingsenter, et av byens flotteste kjøpesentra. Her kan man bruke tiden til litt shopping eller kanskje sitte ned for en lunsj. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Utflukt til Dunnottar Castle - de dramatiske og stemningsfulle festnings-ruinene som ligger i fantastiske omgivelser. Picnic-lunsj i parken før vi besøker Crathes Castle & Garden. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Etter lunsj kan vi anbefale en workshop hvor dere får lære å spille sekkepipe. For studiegrupper av voksne lærere kanskje en utflukt til et whisky-destilleri kan friste. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen. Hjemreise.


Dette er et forslag til program, vi legger naturligvis inn de aktivitetene klassen ønsker.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny