Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup villa ved Gardasjøen

Denne flotte villaen ligger i Nord-Italia, få kilometer fra den vakre Gardasjøen og midt mellom noen av de flotteste vinområdene i Italia. Her kan dere bli viet i hagen med utsikt over det vakre landskapet.

Villa 1

Dette stedet kan tilby overnatting for mer enn 70 gjester. Hvis dere er flere, kan vi ordne med ekstra overnatting i nærheten. Det er svømmebasseng her også. Menyene består av lokale spesialiteter og gode viner fra området.
Valpolicella ligger kort vei unna og er et av Italias mest berømte vindistrikter. Her lager de berømte viner som Amarone og Ripasso. Gardasjøen med sine mange sjarmerende småbyer ligger bare en halvtime unna. Det samme gjelder Verona, en av Italias vakreste byer, blant annet kjent for Romeo og Julie.
Det går direkte fly til Verona fra Oslo i sommerhalvåret, så dette er et område som vi virkelig kan anbefale.

Villa 7

Vår norske bryllupsplanlegger er med dere under hele planleggingen og vi sørger selvsagt for tolk under vielsen. Vi hjelper dere også med alle papirer og formalia knyttet til vielsen.

Ved bryllup på vinslottet bestilles alle måltider og andre tjenester fra stedet gjennom Bryllup i Italia. Vi hjelper dere også med alt dere ellers har behov for i forbindelse med deres bryllup, som frisør, blomster, fotograf, evt transport m v.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Villa 5

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Villa 4

Villa 2

Villa 3

Meny