Paris 3
Paris 2
Paris 1
Skoletur til Paris

Skoletur til Paris

Denne vakre byen, som også er Frankrikes hovedstad, er et perfekt reisemål for norske skoler. Få bynavn vekker så mange drømmer og assosiasjoner som Paris. Med sine klassiske severdigheter og elegante shoppinggater, kunstgallerier og museer, er det umulig ikke å bli imponert. Her finner man også det siste innen mote, kunst og industridesign. Blant attraksjonene er Eiffel-tårnet, Louvre-museet, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller lignende. Skoletur.no tilpasser program etter ønske og interesse og gir muligheter til mange fine opplevelser.


«Takk igjen, og vi har ingen problem med å anbefale dere til skolen for senere arrangementer». Sofiemyrtoppen skole reiste på skoletur til Paris.

Paris


Forslag til program for skoletur til Paris:

Dag 1: Ankomst Paris. Dere blir møtt på flyplassen og på vei til hotellet blir det en guidet sightseeing der dere får se noe av det Paris har å by på av attraksjoner. Innsjekking på hotellet. Om ettermiddagen kan en guidet tur på rulleskøyter kanskje friste, eller kanskje en sykkeltur. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Besøk Notre-Dame på øya Île de la Cité i Seinen, midt i Paris, den hvite kirken Sacré Ceur på Montmartre og det kjente Eiffeltårnet, litt lenger nede på Seinens bredd, tre viktige landemerker i Paris. Middag.

Dag 3: Frokost. En heldags utflukt til Disneyland kan være en flott opplevelse for både unge og eldre, der lunsj og middag nytes i parken. Opplev den flotte paraden som foregår om kvelden, med lyssetting og musikk. Middag

Dag 4: Frokost. Båttur på Seinen før museumsbesøk på ettermiddagen. Mange flotte museer for enhver smak og interesse. Kan tilpasses læreplanens innhold. Middag.

Dag 5: Frokost, utsjekk fra hotellet og buss til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det. Ønsker dere å besøke en skoleklasse eller et universitet for å lære om et spesielt tema, vil vi prøve å få det til slik dere vil.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

IMG_6177
Opera Garnier. Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny