Paris 3
Paris 2
Paris 1
Skoletur til Paris

Skoletur til Paris

Denne flotte byen er et perfekt reisemål for norske skoler, med historie og kultur som noen av attraksjonene. Skoletur.no kan tilby reiser til Paris som en klassetur for elevene eller som et seminar eller studietur for de ansatte. Mange skoler får stort utbytte av en utenlandstur med profesjonelt opplegg og innhold. Be oss lage en tur der dere kombinerer et tradisjonelt seminar med andre kulturelle opplevelser.«Takk igjen, og vi har ingen problem med å anbefale dere til skolen for senere arrangementer». Sofiemyrtoppen skole reiste på skoletur til Paris.

Paris


Forslag til program for skoletur til Paris:

Dag 1: Ankomst Paris. Dere blir møtt på flyplassen og på vei til hotellet blir det en guidet sightseeing der dere får se noe av det Paris har å by på av attraksjoner. Innsjekking, litt byvandring og middag.

Dag 2: Frokost. Besøk Notre-Dame på øya Île de la Cité i Seinen, midt i Paris, den hvite kirken Sacré Ceur på Montmartre og det kjente Eiffeltårnet, litt lenger nede på Seinens bredd, tre viktige landemerker i Paris. Middag.

Dag 3: Frokost. En heldags utflukt til Disneyland kan være en flott opplevelse for både unge og eldre, der lunsj og middag nytes i parken. Opplev den flotte paraden som foregår om kvelden, med lyssetting og musikk. Middag

Dag 4: Frokost. Båttur på Seinen før museumsbesøk på ettermiddagen. Mange flotte museer for enhver smak og interesse. Kan tilpasses læreplanens innhold. Middag.

Dag 5: Frokost, utsjekk og transfer til flyplassen med buss. Innsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

IMG_6177
Opera Garnier. Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny