Edinburgh
Pensjonisttur til Edinburgh

Pensjonisttur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på av attraksjoner. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Her foregår det verdenskjente Edinburgh MilitaryTattoo. I byen finnes mange flotte museer, det er gode shoppingmuligheter og et aktivt uteliv.

The Royal Mile er veien opp til selve borgen og her finnes masser av spennende forretninger, puber og restauranter. Her finner dere også det meget populære The Scotch Whisky Experience. Dette er både et museum der man kan lære masse om whisky, men også mye mer. Ellers har Edinburgh veldig mye å tilby av kultur, shopping og meget gode restauranter. The Scottish National Galleries og Palace of Holyroodhouse er eksempler på byens mange imponerende severdigheter.

Vi tilbyr også flotte utflukter til meget interessante steder som Stirling Castle, Rosslyn Chapel og Glenkinchie whisky-destilleri.

Ed 3 Ed 2
Sekkepiper og whisky er noe de fleste forbinder med Edinburgh og Skottland!


Forslag til program for pensjonisttur til Edinburgh:

Dag 1:
Ankomst Edinburgh. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomst-tidspunkt. På ettermiddag/kveld kan dere besøke The Scotch Whisky Experience med besøk og omvisning i museet, whisky-smaking og middag.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Halvdags sightseeing i Edinburgh, der dere blant annet besøker det berømte Edinburgh Castle. Felles lunsj.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Denne dagen kan vi alternativt arrangere utflukt, der dere f eks besøke det berømte Rosslyn Chapel og/eller et whisky-destilleri, der dere kan delta på omvisning og får smake på "livets vann", som ordet whisky betyr. Tilbake i Edinburgh blir det felles middag på kvelden.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk og eventuelt tid til shopping. Buss til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Ed 1
Alle foto unntatt toppbildet: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny