" /> Travelmaker
Chicago
Korpstur til Chicago

Korpstur til Chicago

Chicago, også kalt "The Windy City" er den største byen i Midtvesten og ligger ved Lake Michigan, i delstaten Illinois. Chicago oppleves som en blanding av østkysten og vestkysten av USA. Midt i Chicago finnes både strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger - Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt.

Chicago er den tredje største byen i USA med nesten 3 millioner innbyggere. I 1884 ble verdens første skyskraper bygget her, og Sears Building var med sine 442 meter lenge verdens høyeste bygning. Chicago er preget av mange skyskrapere, men byen har også mange flotte parker og sandstrender ved sjøen.

Chicago var en viktig by for norske utvandrere og i 1920 bodde det 50.000 "nordmenn" her. Den siste gjenværende norskspråklige kirken i byen er Den Norske Minnekirken, som også er et populært sted å synge for norske kor.

Chicago er ellers kjent for sin musikk, både blues, soul og gospelmusikk står sterkt her.


Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Chicago. På flyplassen møtes dere av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Felles middag hvor Chicago pizza står på menyen,

Dag 2: Frokost. Sightseeing downtown Chicago. Mulighet for å gjøre aktiviteter som Segway, sightseeing-cruise eller Seadog Speedboat Cruise, besøke Shedd's Aquarium mm. Felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 3: Frokost. Spille konsert i en park downtown. Lunsj. Dra på stranden, Konsert i Minnekirken (norsk kirke i Chicago) om kvelden.

Dag 4: Frokost. Spille på Gudstjeneste i Norwegian Lutheran Church utenfor Chicago. Lunsj i kirka før eller etter konserten. Fritid på ettermiddagen. Mulighet for å dra på Gospelgudstjeneste om kvelden for de som ønsker det

Dag 5: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags fornøyelsespark med mulighet for opptreden. Felles middag på kvelden.

Dag 6: Frokost. Spille/lære baseball av amerikansk instruktør. Dra på Baseball kamp på kvelden (White Socks eller Cubs).

Dag 7: Frokost. Dag til shopping. Konsert/musikal el.l. på kvelden.

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny