" /> Travelmaker
Chicago
Korpstur til Chicago

Korpstur til Chicago

Chicago, også kalt "The Windy City" er den største byen i Midtvesten og ligger ved Lake Michigan. Chicago oppleves som en blanding av østkysten og vestkysten av USA. Midt i Chicago finnes både strender, småbåthavner og store grøntområder i tillegg til noen av verdens høyeste bygninger - Sears Tower og John Hancock Building, med over 100 etasjer og en helt fantastisk utsikt.

Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Chicago. På flyplassen møtes dere av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Felles middag hvor Chicago pizza står på menyen,

Dag 2: Frokost. Sightseeing downtown Chicago. Mulighet for å gjøre aktiviteter som Segway, sightseeing-cruise eller Seadog Speedboat Cruise, besøke Shedd's Aquarium mm. Felles middag på Hard Rock Cafe.

Dag 3: Frokost. Spille konsert i en park downtown. Lunsj. Dra på stranden, Konsert i Minnekirken (norsk kirke i Chicago) om kvelden.

Dag 4: Frokost. Spille på Gudstjeneste i Norwegian Lutheran Church utenfor Chicago. Lunsj i kirka før eller etter konserten. Fritid på ettermiddagen. Mulighet for å dra på Gospelgudstjeneste om kvelden for de som ønsker det

Dag 5: Frokost. Heldagsutflukt til Six Flags fornøyelsespark med mulighet for opptreden. Felles middag på kvelden.

Dag 6: Frokost. Spille/lære baseball av amerikansk instruktør. Dra på Baseball kamp på kvelden (White Socks eller Cubs).

Dag 7: Frokost. Dag til shopping. Konsert/musikal el.l. på kvelden.

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny