Berlin jul
Julemarked i Europas storbyer

Julemarked i Europas storbyer

Stadig flere nordmenn velger å besøke noen av Europas mange julemarkeder i førjulstiden. Her kan man kombinere flotte opplevelser i en av Europas storbyer med innkjøp av julepresanger og juledekorasjoner. Ekstra hyggelig er det at det er rimelig å reise på denne tiden også!

TravelMaker arrangerer hvert år turer til flere av Europas flotteste julemarkeder. På tur med TravelMaker får dere oppleve den unike førjulsstemningen i byer som har arrangert julemarkeder i flere hundre år. Det er selvsagt også satt av tid til å oppleve noen av byens severdigheter, kultur og hyggelige spisesteder, samt innkjøp av årets julegaver.

Berlin, Krakow, Dresden, Wien, Praha, Riga og Budapest er noen av våre favoritter, men vi arrangerer selvsagt turer til mange andre steder også.

IMG_0305God stemning på julemarked i Berlin.


"Flott opplegg og prikkfritt gjennomført. Bare fornøyde deltakere." Julemarkedstur til Berlin for pensjonistgruppe.

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst og buss til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder. Felles middag på kvelden.

Dag 2:
Frokost på hotellet. 2-3 timers sightseeing med buss og profesjonell guide. På denne turen besøker vi byens severdigheter, minnesmerker og mye annet. Etter sightseeingen besøker vi et av byens flotte julemarkeder for litt varm drikke, lunsj og shopping. Tid til egen disposisjon og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Felles middag på kvelden, f eks i en restaurant med tradisjonell mat og god stemning.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Tid for å besøke flere julemarkeder og andre av byens attraksjoner. Felles middag på kvelden.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Tid til shopping. Buss til flyplassen for hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Dere bestemmer selv hvor mange felles måltider dere skal ha og programmet utarbeides i nært samarbeid med dere. Vi lager turen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt Pensjonistturer.no / TravelMaker for et skreddersydd og rimelig tilbud på tur for deres pensjonistforening!

Alle bildene på denne siden er tatt på julemarkedsturer vi har arrangert de siste årene. Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Julemarked
Tyske juledekorasjoner.

Budapest julemarkedJulemarked i Budapest.

Riga julemarked
Julemarked i Riga.

Julemarked Wien
Julemarked i Wien.

Dresden julemarkedJulemarked i Dresden - kanskje det flotteste i Europa!

Gdansk julemarked
Julemarked i Gdansk.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny