Orlando
Korpstur til Orlando

Korpstur til Orlando

Programforslag:

Dag 1: Avreise Norge og ankomst Orlando. Innsjekking på hotellet. Felles middag på pizza-restaurant om kvelden.

Dag 2: Frokost. Sightseeing Orlando. Reise til Cocoa Beach om ettermiddagen for å gjøre diverse aktiviteter på stranda. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Utflukt til en av områdets mange fornøyelsesparker. Mulighet for opptreden i fornøyelsesparken. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Gospel Gudstjeneste om morgenen. Opptreden i en park. Grilling ved lunsjtider. Mulighet til å spille/lære baseball av amerikansk instruktør i denne parken. Baseball kamp på kvelden

Dag 5: Frokost. Utflukt til vannpark. Felles middag om kvelden.

Dag 6: Frokost. Shopping på Orlando Premium Outlet mall. Konsert eller musikal om kvelden og felles middag.

Dag 7: Frokost. Utflukt til Tampa og Busch Garden. Opptreden i Busch Garden. Avslutningsmiddag og kveldstur på Clearwater Beach.

Dag 8: Frokost. Utsjekk og hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny