Albir
Firmatur til Alicante

Firmatur til Alicante

Alicante er en hyggelig kystby ved Middelhavet, med en velholdt, palmekledd strandpromenade. Selv om Alicante ligger ved Middelhavet er ikke byen et utpreget turistparadis, men en genuin, spansk kystby, og er et egnet sted å dra på firmatur. Her er det mange koselige restauranter og barer å tilbringe kveldene på.

Alicante er godt verdsatt av oss nordmenn som en ferieby men byen er også kjent for vinproduksjon og eksport av olivenolje og frukt . Industrien i Alicante produserer blant annet næringsmidler, lær, tekstiler og keramikk. Byen har et stort universitet med over 25000 studenter.

Alicante frister med lange utekvelder, fantastisk paella, deilige siestaer og late dager på stranden. Det behagelige klimaet lokker med strandliv og vannsport. Områdets spesialitet når det gjelder mat er turrones - nougat av honning og mandel. Men dere må også smake spise tapas - de små rettene av ost, spansk skinke og et utall varme retter.

Santa Barbara slottet er en begivenhet som er verdt å besøke i Alicante. Slottet ligger på toppen av Mount Benacantil og her kan dere nyte fantastisk utsikt over byen. Vi anbefaler også et besøk til gamlebyen El Barrio, med nyoppussede fargerike hus og koselige torg. Mundomar akvariet er en opplevelse verdt et besøk. Besøke grotten i Canalobre.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny