Stockholm
Korpstur til Stockholm

Korpstur til Stockholm

Stockholm er en av Europas vakreste byer, og her finnes det meste av interessante aktiviteter. I tillegg er det mange muligheter å opptre, så Stockholm er med andre ord et perfekt sted å dra på korpstur.

Stockholms gamle bydel, «Gamla Stan» er en sjarmerende bydel i middelalderstil, hvor det både er trange smug, gater med brostein og fasader i mange farger. Det kongelige svenske slottet ligger også her og deler av det er åpent for publikum. Dere finner også Storkyrkan, Nobelsmuseet, og en rekke berømte spisesteder i Gamla Stan.

Stockholms skjærgård er en perle, og på øya Norröra ligger selveste «Saltkråkan». Vi anbefaler en guidet tur langs skjærgården. Skansen, som ligger på Djurgården, er dyrepark og friluftsmuseum i ett. Friluftsmuseet er velegnet for spaserturer på det store området bestående av over 160 hus fra 1800-tallet. På Vasamuseet kan dere beskue det 69 meter lange og 52,5 meter høye, ekte Regalskipet «Vasa» på kloss hold.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


Stockholm Gamla Stan

Fra Gamla Stan i Stockholm.


Forslag til program for korpstur til Stockholm:

Dag 1:
Ankomst Stockholm med fly eller tog. Dere blir tatt imot og fulgt til hotellet for innsjekk. Felles lunsj eller middag.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Byvandring i Stockholm sentrum med "singers corner", der dere kan spille på steder underveis. Korpstur.no innhenter de nødvendige tillatelser for at dere skal kunne opptre. Middag i Gamla Stan med hygge og god mat.

Dag 3:
Buss til Sjømannskirken eller en av byens andre kirker, der korpset kan opptre. På ettermiddagen kan dere ta en båttur og se denne flotte byen fra en annen side. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4:
Utsjekk. Tid til shopping eller å besøke noen av byens severdigheter, før hjemreise på ettermiddag/kveld.


Abba

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny