Dublin 1
Skoletur til Dublin

Skoletur til Dublin

Irlands hovedstad er en spennende by på størrelse med Oslo. Dublin er full av historie og kultur og er et perfekt reisemål for skoleturer. Vi kan tilby reiser til Dublin som klassetur for elever eller som seminar eller studietur for de ansatte. Skoletur.com har mer enn 20 års erfaring med gruppereiser til utlandet og vårt tette samarbeid med lokale partnere gjør at vi kan lage deres neste skoletur til en opplevelse utenom det vanlige. Vi ordner alt dere trenger for en skoletur til utlandet – flybilletter, hotell, transport, måltider og andre aktiviteter. Vi hjelper selvsagt med tilrettelegging av faglig innhold slik dere ønsker det.

Forslag til program

Dag 1: Ankomst Dublin. Dere blir møtt på flyplassen og på vei til hotellet blir det en guidet sightseeing der dere får se noe av det Dublin har å by på av attraksjoner. Innsjekking, litt byvandring og middag.

Dag 2: Frokost. Besøk på Trinity College. Resten av dagen til egen disposisjon. Vi kan anbefale et besøk i Christchurch Cathedral eller St Patrick`s Cathedral. Middag.

Dag 3: Frokost. Vi foreslår å ta en «Viking Splash Tour», en tur til vanns og til lands i et tilpasset amfibiefartøy fra 2. verdenskrig. Alternativt kan vi anbefale «Liffey Boat Tour» på elven Liffey. Middag

Dag 4: Frokost. Utflukt til Glendalough med mulighet for omvisning i de imponerende ruinene som står igjen . Mulighet også for å tilbringe formiddagen i praktfulle Dublin Zoo. Middag.

Dag 5: Frokost, utsjekk og transfer til flyplassen med buss. Innsjekk og hjemreise.

Dette er kun er forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik at dere ønsker. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny