Bratislava
Korpstur til Bratislava

Korpstur til Bratislava

Bratislava er Slovakias hovedstad og den største byen i landet. Byen ligger mindre enn 1 times kjøring fra flyplassen i Wien og bare 2 timer fra Budapest.

Bratislava ligger vakkert til ved elven Donau. På en høyde over byen ligger det imponerende Bratislava slott og det er ellers mange severdigheter, hyggelige restauranter og kafeer i byen.

Kostnadsnivået i Bratislava ligger langt under det vi nordmenn er vant til, så Bratislava kan være et meget prisgunstig reisemål for en korpstur.

En korpstur til Bratislava kan også kombineres med Wien og Budapest. Her har man muligheten til å opptre i 3 hovedsteder på samme tur.


Programforslag:

Dag 1: Fly til Wien (nærmeste flyplass med direkte fly til Norge). Buss til Bratislava og innsjekk på hotellet. Felles middag


Dag 2: Frokost på hotellet. Sightseeing eller byvandring. Felles lunsj. På ettermiddag/tidlig kveld blir det opptreden i Bratislava

Felles middag


Dag 3: Frokost på hotellet. Mulig utflukt eller dagen til egen disposisjon. Felles middag.


Dag 4: Frokost på hotellet. Buss til Wien med tid til å se seg om i denne vakre byen. Vi kan også organisere en sightseeing

Buss til flyplassen for hjemreise


Bratislava Devin Castle

Alle bilder MS Agency.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny