Schönbrunn Wien
Pensjonisttur til Wien

Pensjonisttur til Wien

Wien er Østerrikes hovedstad og kanskje den viktigste musikkbyen i historien. Her bodde og arbeidet komponister som Beethoven, Mozart, Haydn og Strauss-familien. Nyttårskonserter, wienervalser og opera er noe av det vi forbinder med denne byen, men det finnes også veldig mange andre attraksjoner og kulturtilbud i Wien.

De flotte slottene Schönbrunn og Belvedere er steder man er nødt til å besøke. Byen kan også skilte med et av de flotteste kunstmuseene i Europa, Kunsthistorisches Museum med malerier av storheter som Caravaggio, Rafael, Rembrandt og mange andre. Østerrikske kunstnere som Hundertwasser og Klimt er det også umulig å unngå på en tur til Wien. Wien er også kjent for sitt kaféliv, der Café Sacher med sin verdensberømte Sachertorte er den mest kjente. Et besøk på en Heuriger, der de serverer lokal vin og tradisjonell østerriksk mat hører også med når man besøker Wien.


"TravelMaker ble tildelt oppgaven basert på hurtig respons og god forståelse for hva vi var på utkikk etter. Turen ble levert langt over våre forventinger". Fornøyd kunde som reiste med oss til Wien.


Wien
Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Forslag til program for pensjonisttur til Wien:

Dag 1:
Ankomst i Wien. 2-timers sightseeing og felles lunsj på vei til hotellet. Innsjekk. Felles middag på en tradisjonell østerriksk restaurant

Dag 2:
Frokost. Halvdagsutflukt til Klosterneuburg med besøk på kloster, samt vinsmaking. Felles lunsj.
Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles middag på en tradisjonell østerriksk Heurigen med middag, vin og folkloreunderholdning

Dag 3:
Frokost. 2-timers guidet omvisning i Schloss Schönbrunn med skandinavisktalende guide.
Konsertbesøk i Kursalon med de skjønneste melodiene av Mozart og Strauß og gallamiddag før eller etter konserten

Dag 4:
Frokost i hotellets restaurant.
Dagen til egen disposisjon med mulighet til å besøke Wiens museer, som det kunsthistoriske museet eller Belvedere-slottet med alle sine fantastiske Gustav Klimt-malerier.

Dag 5:
Frokost.
Utsjekk og buss til flyplassen. Hjemreise.

En tur til Wien kan også kombineres med Bratislava og Budapest.


Wien Schönbrunn 2

Dere kan selvsagt velge selv hvor lang turen skal være. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny