Andrea Bocelli
Andrea Bocelli konsert i Toscana 27. juli 2023

Andrea Bocelli konsert i Toscana 27. juli 2023

Hver sommer inviterer Andrea Bocelli til opptreden i hjembyen sin i Toscana. TravelMaker har sikret seg et begrenset antall billetter til denne forestillingen, som er svært ettertraktet. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i hans egen hjemby.

Vi arrangerer ny tur sommeren 2023. Konserten arrangeres 27. juli. Kontakt oss på post@travelmaker.no for påmelding og informasjon.

Les mer om turen her:

Andrea Bocelli, konsert i Toscana 25.-29. juli. Bo i Siena - Toscanas vakre middelalderby

Dere kan også utvide oppholdet i Italia, hvis dere ønsker det.

Norske reiseledere er med på turen.

Pris pr person i dobbeltrom: NOK 17.990,-.

Tillegg for enkeltrom: NOK 795,- pr natt (begrenset antall).

Tillegg for ekstra natt: NOK 990,- per person i dobbeltrom.
Ekspedisjonsgebyr kr 75,- pr faktura/betaling.

Ved påmelding må depositum, kr 4.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

N.B. Vi tar forbehold om endringer når det gjelder fly og programmet for øvrig. Begrenset antall plasser.

Travelmaker er selvsagt medlem av Reisegarantifondet. Reiser du med oss, er du dekket av Pakkereiseloven og vil få refundert hele turprisen, dersom det ikke skulle være mulig for oss å gjennomføre turen.

Bocelli Teatro 2019Salkart Bocelli

Klart for Andrea Bocelli-forestilling. Vi har gode billetter til konserten på feltet Poltroncina.

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte artister, som er kjent for både opera og populærmusikk. Vi vet ennå ikke hva slags musikk Bocelli velger å fremføre.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-post: post@travelmaker.no.

Du kan også ringe tlf. (+47) 465 05 320 eller 959 26 643.

For påmelding send oss følgende informasjon:

• Navn på alle reisende slik det står i passet

• Postadresse til den som betaler fakturaen

• Mobilnummer til minimum en av de reisende

• Dobbeltrom eller enkeltrom

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N.B. I tilfelle evt kansellering av forestillingen, refunderes kun penger for billetten til selve forestillingen. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.


Siena Duomo

Den vakre katedralen i Siena.

Bocelli

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 465 05 320 eller 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem av Reisegarantifondet. Reiser du med oss, er du dekket av Pakkereiseloven og vil få refundert hele turprisen, dersom det ikke er mulig for oss å gjennomføre turen.

Meny