Andrea Bocelli
Andrea Bocelli konsert i Toscana 22.7.2021

Andrea Bocelli konsert i Toscana 22.7.2021

Hver sommer inviterer Andrea Bocelli til opptreden i hjembyen sin i Toscana. TravelMaker har sikret seg et begrenset antall billetter til denne forestillingen, som er svært ettertraktet. Dette er en unik mulighet til å oppleve en av verdens mest berømte operasangere i hans egen hjemby.

Bo i Siena - Toscanas vakre middelalderby 20.-24.7.2021 (5 dager). Pris ennå ikke klar (Prisen i 2020 var NOK 14.990).

Det er fremdeles usikkert når vi igjen kan reise til utlandet. Vi tilbyr deg derfor helt uforpliktende å melde deg på en av våre turer. Først når det er klart at turen kan gjennomføres, vil det bli foretatt bindende påmeldinger.

Dere kan også utvide oppholdet i Italia, hvis dere ønsker det.

Norske reiseledere er med på turen.

Ved påmelding må depositum, kr 3.500,- pr person, betales innen 7 dager. Restbeløpet forfaller til betaling senest 2 måneder før avreise.

N.B. Vi tar forbehold om endringer når det gjelder fly og programmet for øvrig. Begrenset antall plasser.

Bocelli Teatro 2019Salkart Bocelli

Klart for Andrea Bocelli-forestilling. Vi har gode billetter til konserten på feltet Poltroncina.

Andrea Bocelli er en av verdens mest berømte artister, som er kjent for både opera og populærmusikk. Det er opplyst fra arrangøren at forestillingen sommeren 2020 vil bli en konsert, der Bocelli vil fremføre et bredt spekter av sine sanger med hovedvekt på kjente melodier fra operaens verden. Vi tar forbehold om evt endringer, da vi selvsagt ikke er ansvarlig for hva slags musikk Bocelli velger å fremføre.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

For påmelding og fullstendige vilkår kontakt TravelMaker på e-post: post@travelmaker.no.

Du kan også ringe tlf. (+47) 959 26 643.

For påmelding send oss følgende informasjon:

• Navn på alle reisende slik det står i passet

• Postadresse til den som betaler fakturaen

• Mobilnummer til minimum en av de reisende

• Dobbeltrom eller enkeltrom

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

N.B. I tilfelle evt kansellering av forestillingen, refunderes kun penger for billetten til selve forestillingen. Vi tar forbehold om endringer i programmet.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker anbefaler alle våre kunder å tegne egen forsikring. Vi tilbyr reise- og avbestillingsforsikring gjennom Gouda Reiseforsikring.


Siena Duomo

Den vakre katedralen i Siena.

Bocelli

Meny