Madrid 2
Madrid
Pensjonisttur til Madrid

Pensjonisttur til Madrid

Drar dere på pensjonisttur til Madrid får dere det beste av Spania. I Madrid kan dere oppleve fantastisk kunst og kultur, forrykende flamenco-show, magisk tapas og fotball i verdensklasse.

Madrid er en av Europas beste destinasjoner når det gjelder gode mat- og vinopplevelser. I byen er det flere barer enn i hele Norge. Spanjolene selv elsker å gå på tapasrunde i byen, der man går fra bar til bar og kan velge mellom utallige delikatesser. I Madrid finner man også verdens eldste restaurant, et fantastisk matmarked og gode vinbarer. I byen kan man også oppleve forrykende Flamenco-show, noe som definitivt hører med på en tur til Spanias hovedstad.

Flamenco MadridEt ekte flamenco-show i Madrid er virkelig en opplevelse!

Madrid er en av Europas absolutte kunsthovedsteder og drar dere på firmatur til Madrid anbefaler TravelMaker en tur gjennom kunstløypa «Golden Mile», et område som rommer de tre verdensberømte kunstmuseene Prado, Thyssen Bornemisza og Reina Sofia. Palacio Real, det pompøse kongelige slottet, er en severdighet i seg selv. Vi anbefaler også et besøk til store og vakre Plaza Mayor - et herlig torg med aner fra middelalderen. Her er det herlig å nyte livet på en av de mange uterestaurantene.

Retiro-parken er også verdt et besøk. Parken ansees å være en av de vakreste stedene i Madrid, og her finnes frodig vegetasjon, monumenter, fontener og en kunstig innsjø. Det nye og flotte friområdet Madrid Rio kan være et flott sted for en kveldsutflukt. For fotballinteresserte anbefaler vi sterkt et besøk til Santiago Bernabéu, hjemmebanen til Real Madrid for kamp eller omvisning.

Madrid er en super by å shoppe i med Spanias største varehus El Corte Ingles. Byen er kjent for å ha lange perioder med salg på spanske merkevarer som Loewe, Zara, Mango and Desigual.


Forslag til program for pensjonisttur til Madrid:
Dag 1:
Ankomst til Madrid fra Norge. Vi kjører rett til hotell/overnattingssted. Innsjekk på hotellet
Hvis tiden tillater det; Spaser langs Plaza de Cibeles, et torg som kan skilte med berømte fontener og neo-klassisistisk design

Dag 2:
Bysightseeing i Madrid, forbi grønne fredelige Paseo del Prado, Museo del Prado, Museo Reina Sofía og Palacio Real (det kongelige slott)
En tapas-runde på byen er ofte mer hyggelig enn å spise tradisjonell middag
Kvelden kan avsluttes med et forrykende Flamenco-show!

Dag 3:
Formiddagen ledig til shopping, en siste tur på et museum eller avslapning.
Bussen til flyplassen og hjemreise til Norge

Mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre og sette av noen timer til et lengre besøk på Prado museet, eller få med deg en fotballkamp med Real eller Atletico.


Real Madrid

Å overvære en fotballkamp med Real Madrid er et must!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Dere bestemmer selv hvor mange felles måltider dere skal ha og programmet utarbeides i nært samarbeid med dere

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto (unntatt toppbilder): Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny