Malta
Korpstur til Malta

Korpstur til Malta

Malta ligger mellom Sicilia og den libyske bukt og har gjennom tidene blitt påvirket av ulike kulturer fra både nord, sør, øst og vest. Malta er kjent for sine gode mat og byr på deilig klima og krystallklart badevann. På korpstur til Malta får dere en god blanding av sosiale, kulturelle og musikalske opplevelser.

Programforslag for korpstur til Malta:
Dag 1: Ankomst Malta, vi møtes av en representant fra Korpstur.no som blir med til hotellet for sjekk inn, middag på hotellet.
Dag 2: Valetta er hovedstaden på Malta, guide tar oss med på byvandring og konsert. Middag på hotellet.
Dag 3: Vinsmaking og Ta Qali Crafts Village, middag på hotellet, konsert ved sjøen.
Dag 4: Dagen til egen disposisjon. Middag på hotellet.
Dag 5: Utflukt til Gozo og konsert i Victoria, hovedstaden på Gozo.
De viktigste severdighetene på øya som blant annet «Azure Window». Dere kan også besøke «The Fontana Cottage» hvor det er mulighet for å oppleve tradisjonell maltesisk dans. lunsj på Seashells Restaurant, konsert på Gozo. Middag på hotellet.
Dag 6: Formiddagen til egen disposisjon. Småbykonsert og korpset deltar i Village Festa (avhengig av tidspunkt for festivalen), middag på en tradisjonell maltesisk Band Club.
Dag 7: Full dag til Comino og Blue Lagoon. Båttur. Middag på hotellet.
Dag 8: Hjemreise.

Korpstur.no lager programmet akkurat slik dere vil ha det. Vi kan snu om på dagene, sette inn andre aktiviteter eller ta bort noen slik at korpset får mer fritid. Vi kan også organisere et møte med et lokalt maltesisk band med felles konsert.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny