Oslo
Pensjonisttur til Oslo

Pensjonisttur til Oslo

Oslo er en kulturby av dimensjoner. Her finnes mange flotte museer, kunstparker, konsertlokaler og severdigheter. Restauranter og uteliv ligger ikke tilbake for mange andre europeiske hovedsteder.

På pensjonisttur til Oslo kan dere oppleve mye av det hovedstaden har å by på. Vi organiserer utflukter og andre aktiviteter, sightseeing og felles måltider.

IMG_5321

Forslag til program for pensjonisttur til Oslo:

Dag 1:
Ankomst Oslo
Hvis dere ønsker kan vi arrangere en sightseeing denne dagen med stopp i Vigelandsparken, Holmenkollen eller andre severdigheter.
Felles velkomstmiddag.

Dag 2:
I dag kan dere dra på båttur til museene på Bygdøy med Vikingeskipmuseet, Folkemuseet og Kon Tiki-museet eller en litt lengre tur på Oslofjorden - f eks til Drøbak. Her kan dere besøke Oscarsborg festning som ligger midt ute i Drøbaksundet. Her ligger mye krigshistorie både i festningen og i selve øya festningen ligger på.

På ettermiddagen er det tid til å besøke det nye spennende Deichmanns Bibliotek eller dere tar en spasertur på Operataket, som ligger rett ved siden av. Det er heller ikke langt til Ekebergparken med sine mangle flotte skulpturer. En lunsj eller middag på Ekebergrestauranten med fabelaktig utsikt over byen, er aldri feil!

Dag 3:
I dag er det tid til å oppleve noe av det dere ikke rakk i går. Dere kan besøke Akershus festning, utforske Hjemmefrontmuseet og lære mer om hva som skjedde i Norge under 2. verdenskrig. Nasjonalgalleriet, Astrup Fearnley-museet eller det nye Munch-museet, er noen av mange museer det er mulig å besøke.

Hvis dere ønsker å oppleve litt av naturen, kan vi anbefale en tur langs Akerselven eller Alnaelven. Her er man midt i naturen og samtidig midt i storbyen! Felles middag om kvelden.

Hvis dere ønsker å få med dere en operaforestilling eller teaterbesøk, kan vi også hjelpe dere med det.

Dag 4:
I dag er det tid for hjemreise. Avhengig av reisetidspunkt er det også tid til shopping eller andre opplevelser.

En stor fordel med å reise på pensjonisttur til Oslo er de mange alternative reisemåtene. I tillegg til tog og buss, er det svært mange flyavganger til Oslo hver dag. På denne måten kan dere selv velge når dere ønsker å reise.

Vi skreddersyr turen etter deres ønsker!

Oslo

Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 / 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny