Alicante
Korpstur til Alicante

Korpstur til Alicante

Korpstur.no kan tilby flotte turopplegg til Spania. Her kan korpset kombinere opptredener med badeliv og mengder av spennende attraksjoner.

Alicante, Torrevieja, Albir, Benidorm og València er noen av byene som ligger i dette området.

Det er en stor fast norsk bosetning i flere av byene og opptredener fra norske korps er svært velkomment i denne regionen. Det er gode muligheter for å opptre og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan spille i noen av byene dere besøker på turen.

Det er mange attraksjoner langs kysten av Costa Blanca, som den fine hvite byen Alfas del Pi og den gamle mauriske byen Guadalest, som begge ligger i umiddelbar nærhet. Koselige byer som Denja, Javea og Calpe ligger alle ved kysten.

València ligger bare en kort kjøretur unna og denne byen kan by på mange spennende opplevelser. I Valencias flotte 1300-tallskatedral, som er bygget i gotisk stil med innslag av barokk- og renessansearkitektur, finner du en av historiens mest sagnomsuste gjenstander. I et eget kapell står selveste Den Hellige Graal, begeret som Jesus brukte ved det siste måltid. Og denne er faktisk anerkjent av Vatikanet som den ekte, i motsetning til de mange andre Hellige Graalene rundt om i verden. Hva som er sant eller ikke, er opptil hver enkelt å tro på.

València er også en by preget av moderne arkitektur og mange imponerende museer.

Alicante


Korpstur.no kan tilby flotte turopplegg til Alicante og områdene rundt. Vi tilrettelegger for opptredener, konserter og evt. møte med lokalt korps så langt det tar seg gjøre. Vi tilpasser programmet slik korpset ønsker.


Forslag til program for korpstur til Alicante:

Dag 1: Fly til Alicante fra Norge. Vi kjører rett til hotellet for sjekk inn. Tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Opptreden på strandpromenaden. Lunsj ved stranden. Vi tilbringer resten av dagen på en av de utallige badestrendene. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Heldags utflukt til València. Byens viktigste arkitektoniske symbol er the City of Arts and Sciences (akvarium, IMAX kino, planetarium) som absolutt er verdt et besøk. Den ultra-moderne arkitekturen, som inneholder Europas største forsknings- og kultursenter, ligger i et uttørket elveleie som er omgjort til en pittoresk nedsunken park. Ønsker korpset å opptre i Valencia prøver vi å få til det. Byen er også kjent for god mat, så vi må prøve å få til et godt måltid før vi vender tilbake til Alicante.

Dag 4: Utflukt til naturparken Salinas de Santa Pola, hvor saltutvinning og sumplandskap er hovedingrediensene. Flora og fauna er tilpasset områdets våthet og høye saltinnhold. Dette er også tilholdssted for et stort antall flamingoer, som samler seg i dette området. Vi drar videre til den mauriske byen Guadalest, en av Costa Blancas mest populære turistattraksjoner. Guadalest er en landsby på toppen av et fjell. Landsbyen ser ut som den er festet på toppen av et spir som stiger opp mot himmelen og ser helt utrolig fascinerende ut. Utsikten derfra og utover den grønne dalen og de mange fjelltoppene i bakgrunnen er flott.

Dag 5: Heldagstur til Benidorm. Her finner vi den sjarmerende gamlebyen med blant annet det flotte landemerket Placa Del Castell. En times gåtur fra sentrum av Benidorm finner vi på en høyde La Cruz de Benidorm, som gir en strålende utsikt over området. Et alternativ kan være å leie el-sykler og utforske byen og området rundt. Evt. opptreden i Benidorm.

Dag 6: Bussen kjører til flyplassen og hjemreise til Norge.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en dag eller to. Dette er kun et forslag til program. Korpstur.no legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny