Calella
Oktoberfest i Calella

Oktoberfest i Calella

Oktoberfesten i Calella / Santa Susanna - for voksenkorps - arrangeres 28. september - 12. oktober 2024. Dere bestemmer hvor lenge dere vil være og vi tilpasser etter ønske. Oppholdet bør inneholde minimum en lørdag og en søndag.

Alle har hørt om Oktoberfesten i München, men visste du at man feirer Oktoberfest i Spania også? Den startet for over 30 år siden og har til og med 2023 holdt til i Calella. Men fra 2024 blir festivalen arrangert i nabobyen Santa Susanna. Festivalen har gjennom årene utviklet seg til å bli en riktig internasjonal festival, med deltakere fra 10 til 15 land. Oktoberfesten har blitt et treffpunkt for musikere og musikkvenner fra hele Europa!

Santa Susanna ligger ca. 50 km nord for Barcelona, og i oktober frister både luft og vanntemperaturene til soling, og en forfriskende dukkert i Middelhavet. Moro, avslapning, nye venner, og en eller to opptredener i løpet av uka i festteltet, der det er plass til 3000 personer, venter på dere! Ville det ikke være en fin tur for korpset?


Programforslag:

Dag 1:

Ankomst Barcelona flyplass. Her blir vi hentet med buss og kjøres til hotellet i Santa Susanna for innsjekking.

Dag 2:

Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Lunsj på hotellet. Opptreden på kirkeplassen om ettermiddagen – ca. 45 minutter. Middag på hotellet om kvelden. Samling i festivalteltet. Her spiller dere 30 min.

Dag 3:

Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Lunsj på hotellet. Oppmarsj/parade gjennom Santa Susannas gater. Opptoget varer ca. 45 minutter. Middag på hotellet om kvelden. Offisiell åpning av Oktoberfesten i det store festivalteltet. To representanter fra korpset (i uniform) kommer frem på scenen og får overrakt en liten gave fra borgermesteren i Santa Susanna.

Dag 4:

Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Lunsj på hotellet. Ettermiddagen til egen disposisjon. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 5:

Frokost på hotellet og utsjekk. Avreise med buss fra hotellet til Barcelona flyplass for hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny