Munchen
Korpstur til Munchen

Korpstur til Munchen

Munchen - Tysklands vakreste by! Munchen er viden kjent for sin vakre arkitektur og kunst, og er jevnlig kåret til den byen som tyskere helst vil bo i. Tysklands tredje største by ligger ved elven Isar, og har en rik historie fra den ble grunnlagt i 1158. Med fantastiske bygninger som Neuschwanstein, Nymphenburg, Frauenkirche, Neues Rathaus og mer, blir man nesten overveldet av den vakre arkitekturen og historien.

Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.Forslag til program for korpstur til München:

Dag 1

Ankomst med fly München Franz Josef Strauß (MUC). Korpstur.no sin representant møter dere på flyplassen og dere kjøres til hotellet i Ismaning, i nord-østre del av München, ca. 30 minutter fra Münchner Hauptbahnhof. Etter innsjekk er det tid for korpset for den første øvingen på hotellet. Felles middag på en tradisjonell restaurant om kvelden.

Dag 2

Frokost i hotellets restaurant. I dag blir det sightseeing i München med guide og buss. Felles middag om kvelden.


Dag 3

Frokost i hotellets restaurant. Korpset drar til konserthuset Buergerhaus i Ismaning. Svært sannsynlig kan vi arrangere en felles konsert med Ismaning Brass Band (må avtales nærmere hvis ønskelig). Felles middag om kvelden.


Dag 4

Frokost i hotellets restaurant. Felles middag om kvelden, et typisk Bavarisk Party på hotellet der dere bor – med et stort utvalg av bavariske retter/drikke betales på stedet eller i kan inkludere f.eks. 1 l øl per person


Dag 5

Frokost i hotellets restaurant. Buss tar dere til flyplassen i München. Hjemreise.Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Vi tilpasser programmet utfra hva som passer korpset best.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny