Ronda
Malaga
Voksenkorps festival Andalucia - Music Festival Bonissimo

Voksenkorps festival Andalucia - Music Festival Bonissimo

I 2023 vil denne festivalen for voksenkorps ikke bli gjennomført som tidligere år. Ta gjerne kontakt om korpset likevel ønsker å reise til Andalucía. Vi skreddersyr korpsturen deres uansett når dere ønsker å reise.

Voksenkorps-festival

Bli med Korpstur.no til Sør-Spania på denne voksenkorps-festivalen "Music Festival Bonissimo". Her har korpset mulighet å spille flere ganger, møte lokale korps og ha felleskonsert med flere korps. Programmet blir tilpasset slik det passer korpset best. Her i Andalucia får dere også oppleve god mat, vingårdsbesøk og masse kultur.


Malaga vin
En av Malagas ​flotteste vinbarer.

Forslag til program:

Dag 1:
Ankomst Malaga flyplass. På flyplassen møtes vi av Korpstur.no sin representant som følger oss til hotellet i byen Benalmadena, ca. en halvtime å kjøre sydover fra Malaga. Ved ankomst blir det innsjekking og et kort velkomstmøte. Mulighet for korpsøvelse om ettermiddagen.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Denne dagen blir det utflukt til den sjarmerende, hvite byen Mijas Pueblo. Denne byen er en av perlene på Costa del Sol-kysten. Den ligger fint til oppe i fjellsiden på 428 meters høyde over havet. Her blir det korpskonsert.


Dag 3:
Frokost på hotellet. Utflukt til Ronda står på timeplanen denne dagen. Ronda er den mest kjente av «de hvite byene» (Los pueblos blancos) i Andalucia i Sør-Spania, og innehar den mest dramatiske beliggenheten. Byen ligger nemlig på et platå som deles i to av en dyp kløft. Hvis man ankommer byen fra riktig retning ser det hele svært imponerende ut. Her blir det korpskonsert.

Ut fra det meget varierende terrenget i området er der også områder velegnet til vindyrking. Med det riktige mikroklima, og deres spennende, innovative og meget moderne stil er Ronda godt på vei til å imponere med «vinos moderno» over hele verden. Vi besøker en vingård i området.

Dag 4:
Frokost på hotellet. I dag blir det bytur i Malaga med guide. Dette er den nest største byen på Costa del Sol-kysten, og byen har et typisk middelhavsklima. Byen er også kjent som fødebyen til Pablo Picasso. Her kan man oppleve alt fra strandliv, fjellturer, arkitektur og kunstmuseer, til shopping og god mat og drikke. Her blir det korpskonsert.

Dag 5:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise til Norge. 

Mijas

​Mijas Pueblo.

​Alle fotos: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny