Budapest 1
Verona Bra
Krakow
KORPSTURER TIL UTLANDET OG I NORGE

KORPSTURER TIL UTLANDET OG I NORGE

Mange har startet planleggingen av neste korpstur. Det er lurt. Veldig mange ønsker å reise så snart som mulig, så det er lurt å starte forberedelsene allerede nå.

Hvis dere tenker å reise på korpstur, er det bare å ta kontakt! Vi gir dere tilbud på en flott korpstur - helt uten forpliktelser! Vi arrangerer korpsturer både i Norge og til utlandet!


"Vi er igjen utrolig fornøyd med turen arrangert av Korpstur. Planlegging glir på skinner med minimal jobb for korpset når Korpstur.no holder godt i trådene. Selve turen var helt super, med flott innkvartering og godt regisserte konserter."

Siggerud skolekorps reiste med oss til Italia. Les hva våre fornøyde kunder mener om Korpstur.no.


10 gode grunner til å bruke Korpstur.no

1. Vi er størst i Norge på korpsturer

2. Ærlige priser – ingen skjulte tillegg

3. Vi skreddersyr alle korpsturer. Dere betaler kun for det dere ønsker å bestille

4. Vi organiserer konserter og opptredener dere sent vil glemme

5. Vi bruker kun erfarne reiseledere og profesjonelle lokalguider på våre korpsturer

6. Hoteller med sentral beliggenhet og god standard

7. Liten administrasjon hos oss gjør korpsturen billigere for dere

8. Vi har medarbeidere som er eksperter på korpsturer

9. Alle korps som reiser med oss er dekket av både Pakkereiseloven og Reisegarantifondet

10. Vi lever for og av fornøyde kunder


Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.

Ring oss på 959 266 43 eller send epost til korpstur@travelmaker.no. Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Korps Verona

Skal ditt korps på korpstur eller korpsreise? Korpstur.no tilrettelegger alt som skal til for en vellykket korpstur: flybilletter, overnatting, transport, guiding, måltider, konserter, opptredener, øvingslokaler og alt dere ellers måtte ønske. Vi arrangerer korpsturer for janitsjarkorps, brassband, ungdomskorps, veterankorps, orkester og andre korps og kan tilby både festivaler og skreddersydde turopplegg.

Korpstur.no arrangerer skreddersydde opplegg til de fleste destinasjoner over hele Europa, USA og Canada.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert korpsturer til steder som London, Liverpool, Brighton, Aberdeen, Edinburgh, Dublin, Galway, København, Krakow, Gdansk, Riga, Tallinn, Praha, Budapest, Verona, Garda, Paris, Berlin, Malaga, Calella og mange flere steder.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 95 92 66 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny