Verona korps
Fornøyde korps og orkestre

Fornøyde korps og orkestre

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde korps som har reist med oss:

Aberdeen:
Tasta skolekorps: "Med Korpstur.no får korpset godt tilrettelagt tur av erfarne reiseagenter. Videre blir korpset godt fulgt opp i forkant, underveis og i etterkant av turen. Vi er strålende fornøyde."

Almunecar - Festival Tropical:
"Ein flott korpstur der musikk var ein viktig del av opplegget. Det var også mykje tid til teambuilding. Turen passar godt for eit generasjonskorps, både små og store var fornøgde." Fiskå musikkorps

"Vi hadde en tipp, topp tur til Almunecar. Både musikanter, instruktører og turledere koste seg hele uken. Flotte musikalske opplevelser." Grindbakken skoles musikkorps.

"Vi er jevnt over veldig fornøyd med turen. Vi var ikke forberedt på at vi skulle få så god oppfølging underveis. Vi hadde med oss mange allergikere, og guiden passet alltid på at de fikk riktig mat. Da var det kjekt at hun snakket spansk, for det gjorde ikke vi. Da vi var i Frigillina, var det så varmt at det ikke var forsvarlig å la barna gå en guidet tur rundt i byen. Da booket hun et lite tog så vi kunne sitte på guidet tur i stedet! Flott løst! Vi var heller ikke forberedt på at vi skulle få en så flott kajakk-tur (som hun ordnet). Disse positive overraskelsene høynet opplevelsen! Vi var veldig imponert over hotellet. Barn og voksne stor-koste seg i basseng-området og frokosten var god." Borgen skolekorps.

"Vi hadde en fantastisk tur. Alle koste seg og vi kommer til å huske denne turen i mange, mange år. Vi kommer nok tilbake til dere når vi skal på tur igjen om tre år når vi feirer 30 år" Nordre nesodden Skolekorps

"God og konkret hjelp underveis. Bra fordeling av spilling og fritid. Turen ble som avtalt. Super guide og flott sted". Hallingby skolekorps.

"Da er vi tilbake fra Spania, etter en flott tur. Opplegget virket veldig bra for oss og vi hadde noen fine konserter, og utflukter. Takk for et bra opplegg, vi koste oss alle sammen" Madlamark skolekorps

"Veldig godt fornøyd både med planlegging og gjennomførelse. Kan anbefales!" Træet skulemusikkorps.

"Vi er strålende fornøyd med både forarbeid og gjennomføring og samarbeid. Tusen takk for flott tilrettelegging" Skolekorpsene i Nannestad.

"Korpstur er en seriøs tur-aktør som har vært profesjonell og lett å forholde seg til. Linda er "på" til enhver tid, tar tak i alle spm vi måtte ha og svarer på disse med løsningsorientert og positiv holdning." Ski Skolekorps

"Vi er meget godt fornøyd med turen! Jeg tror vi ikke kan komme på noe som egentlig bør forbedres" Kvikne skolemusikk.

"Takk for et veldig fint turoppsett. Vi hadde en utrolig fin tur. Alle som var med mente at dette har vært den beste korpsturen hittil.Guidene har vært utrolig hjelpsomme og snudd seg rundt ved behov. Jeg synes du har gjort en kjempejobb for oss og kommer til å anbefale dere videre til andre korps" Huseby skoles musikkorps.

"Takk for godt samarbeid og gode forberedelser til tur. Vi bruker gjerne korpstur.no igjen ved neste anledning. " Austrheim Skolekorps

"Proff arrangør som er lett å samarbeide med." Ekeberg skoles musikkorps

"En fantastisk opplevelse for store og små i korpset. Mange artige utflukter og fine konsertkvelder. Veldig fint med nær kontakt med Linda Wasshaug, og det føltes godt og trygt å ha en kultur for at det var lov å sende mange mail med små og store spørsmål." Froland skolekorps.

"Anbefales! Uhøytidelig, morsomt, fine utflukter, overraskelser, flott hotell, god mat og service" Åmot Jente og Guttekorps.

"Veldig enkelt å være turansvarlig i korpset, når man for så fantastisk hjelp til å organisere turen." Stadsbygd skolekorps.

«Vi hadde en fantastisk korpstur til Spania! Artige spilleoppdrag, flott hotell og utmerket guide» Brandbu skolekorps.

"Flott festival som ga oss fine musikalske opplevelser, fine utflukter og gode minner!" Nes skolekorps.

"Vi har hatt en strålende tur til Spania! Guide Isabella var nydelig, sto på å gjorde det beste hun kunne for oss hele tiden! Hotellet var også alle fornøyde med. Programmet var bra lagt opp, passelig med opptredener og fritid. Badeland og utflukt ble godt mottatt. Ellers må jeg si takk for all hjelp til deg Linda! Du har vært en fryd å samarbeide med, rask med tilbakemeldinger, god organisering og svar på det meste vi lurer på. Akkurat slik det skal være!" Sokndal skolekorps.

"Vi har alt i alt hatt en veldig fin tur. Alt gikk stort sett etter planen. Guiden var til stor hjelp og veldig bra. Er også veldig fornøyd med dere/deg som reiseselskap." Årvoll skoles musikkorps.

Balatonsjøen:

"Hadde et oppsumeringsmøte med de fleste reislederne i går kveld. Vi er i det hele godt fornøyde med turen. Alle koste seg veldig". Ullevål skoles musikkorps.

Berlin:
"Som et lite skolekorps, nesten som en storfamilie, har våre ønsker blitt ivaretatt på en god måte gjennom korpstur.no. Det er stor sannsynlighet for at vi vil velge dem ved en annen anledning" Li og Flaktveit skolekorps.

"Velegnet bosted, både geografisk og fasilitetsmessing. Fint konsertlokale. Store gode busser. Godt forberedte restauranter. Busser var alltid presise og sjåfører og guider var blide og hjelpsomme." ROMUS (Romerike Unge Strykere).

Billund:
Manger Skolekorps: "Vi har hatt det strålende på tur!"


Budapest:
"Turen med RØST ble i sin helhet en stor suksess. Det gjaldt både konsertene og programmet for øvrig. Særlig første konserten i Budafok ble vellykket med et bra konsertlokale og mer eller mindre fullt hus. Det ble stående applaus og vi traff tydeligvis godt med repertoaret. Så vil jeg takke for samarbeidet og hjelpen du har gitt oss underveis og i sum si vi fikk en flott tur som musikantene og vi andre vil huske lenge!" Regionskorps Øst reiste med Korpstur.no til Budapest.

Calella:
"Hei, vi i Melbo Musikkforening vil melde tilbake til Travelmaker/Korpstur at vi har hatt en kjempeflott tur til oktoberfestivalen i Calella, Spania. Vi tok tidlig kontakt med korpstur.no, og kom i kontakt med Linda Skogen som ble vår reisearrangør. Vi var en gruppe på 42 som reiste fra Melbu i Vesterålen til oktoberfestivalen i Calella i Spania. Turen ble lagt opp i detalj av Linda Skogen. Vi reiste med buss fra Melbu, deretter fly til Gardermoen, hotellovernatting på Gardermoen, fly til Barcelona, 1 uke på hotell i Calella og deretter samme turen hjem igjen. Alt fungerte perfekt. Hele turen var en suksess fra A til Å. Vi i Melbo Musikkforening vil med dette takke Korpstur.no v/Linda Skogen for å ha gjort en helt utmerket jobb med turen vår, og på den måten bidro til at vi fikk en flott opplevelse og problemfri en tur."

Dublin:
Lambertseter Ungdomskorps: "En flott tur! Guidene var veldig hyggelige, presise og informative. Hotellet var bra, store og fine rom og hyggelige ansatte. Beliggenheten var bra og rett i nærheten fant vi en pub hvor musikere spilte irsk folkemusikk fra "sofakroken" – veldig gøy for oss korpsnerder. Det toppet seg med den irske aftenen på The Merry Ploughboy. Både underholdningen og maten var god. Dette opplegget bør dere virkelig anbefale til andre."

Edinburgh:
Torghatten Paradekorps: "Vi er veldig fornøyd med service, evnen til å finne gode løsninger, relevant informasjon og oppfølging, både under planlegging og selve turen. Videre er vi meget fornøyd med flyturen, mottagelsen og transport t/r flyplassen. Byvandring med Kirsti Brown og utflukt med henne var meget bra. Hun var en kjempegod guide, kunnskapsrik og la godt til rette for oss. Alle vil gi kjempegode tilbakemeldinger til henne. Vi var også fornøyd med hotellet, det var koselig og bakhagen ble en fin, sosial plass for oss å møtes. Alt i alt er vi veldig fornøyd med turen, en flott by og god hjelp fra Korpstur.no/Travelmaker. Vi vil anbefale andre å bruke dere. Takk for god hjelp og service fra deg også Linda."

Frydenlund Seniorkorps: "Hei, da kom vi tilbake i går kveld fra en vellykket tur. 😊 Tusen takk for all jobb du har gjort i forkant, det gikk aldeles knirkefritt. Military Tattoo var høydepunkt, selv om det bøttet ned akkurat under forestillingen og mange ble veldig våte. Fantastisk show. Et annet høydepunkt var Scottish Evening. God mat og fantastisk underholdning! Siste dagen med guiding og Scotch Whisky Experience var også bra, samt middagen på kvelden. Alt i alt, toppscore. 😊 Hilsen en fornøyd reiseleder. Vi bruker dere gjerne igjen".

Holmliaskolenes musikkorps: "Vi hadde en flott tur til Edinburgh sommeren 2015 i regi av Korpstur.no. Flotte spillesteder og gode måltider i historiske omgivelser."

ViVa korpset: "Vi hadde en fantastisk tur til Edinburgh! En kjempefin opplevelse både for korpsungdommene og de voksne. Flott program, både med opptredener og military tattoo. Turen til klatreparken GoApe var en opplevelse i seg selv."

Fuengirola (Sør-Spania):
"Vi var generelt godt fornøyde med opplegget for turen og bosted. Fungerte godt med nærhet til stranda, flott badebasseng på hotellet, gode uteområder og nærhet til butikker/kjøpesenter. Restauranten på hotellet fungerte godt med buffet. Alle ungene fant noe de likte og kunne spise." Jåtten skolekorps.

Gardasjøen - korpsfestivalen Music from the North:
"Vi hadde en super tur til Italia :-) Totalt sett var dette en vellykket tur for oss og vi har lært mye foran neste utenlandstur. Takk for god oppfølging i prosessen, for tåmodighet og løsningsorientering. Vi sitter igjen med gode minner etter en god turopplevelse." Eik og Klokkeråsen skoleorkester.

"Vi har hatt en kjempeflott tur til Italia. Veldig bra organisert alt sammen. Har allerede anbefalt dere videre" Asker skolekorps

"Tranby skolekorps er veldig fornøyd med både Travelmaker og Music from the North. Alle viste stort engasjement både under planlegging og gjennomføring. Det at de stilte med lokalt slagverksutstyr av god kvalitet gjorde vår logistikk betydelig lettere."

"Vi er enige om alle sammen at turen var veldig vellykket og en god opplevelse for de fleste." Oppsal skoles musikkorps.

"En unik opplevelse for både store og små. Å spille i Arena de Verona er et minne for livet og barna lever fortsatt på responsen de fikk fra publikum i Torri del Benaco." Finstad skolekorps.

"Music from the North festivalen endte opp som en stor suksess. Dette fordi opplegget inneholdt alt et korps kan ønske seg; En anledning til å besøke Italia. Torgkonserten i Garda med en flott ramme nede ved Garda havn. En hel dag med karuseller i Gardaland. Marsjere i de ærverdige gater- og markeder i Verona. Spille i selveste Arena di Verona. Nyte det deilige bassenget ved hotel Poiano. Erfarne arrangører som vet hvilke behov et korps har." Fet Skolekorps.

"Det har vært et fint samarbeid, og vi kommer nok tilbake neste gang vi skal ha utenlandstur. Turdeltagerne forteller om en fantastisk tur!" Jaer skoles musikkorps.

"Vi er totalt sett SVÆRT fornøyde med turen. Alt fungerte flott. Ungene oppførte seg strålende. Beliggenheten på hotellet var flott, og programmet hadde en fin balanse av spilling og fritid. Jeg tenker det er svært sannsynlig at korpset igjen vil benytte seg av korpstur.no." Smestad skoles musikkorps.

"Å marsjere gjennom Veronas gater med mange tilhørere, var en flott opplevelse!" Lysejordet skoles musikkorps.

"Vi hadde en super tur, med gode tilbakemeldinger fra de andre foreldrene som var med. Og ungene koste seg masse. :-)" Klemetsrud skolekorps.

"Vi hadde ein veldig flott tur, og alle var godt nøgde." Kaupanger skule- og ungdomskorps.

"Vi deltok i festivalen Music from the North ved Gardasjøen og det ble en fantastisk opplevelse for små og store, korpsmedlemmer og ledere." Jar skoles musikkorps.

"Svært behagelig og erfaren prosjektleder. Hun lytter til våre ønsker og gjør alt for å etterkomme disse. Usedvanlig rask og konkret med tilbakemeldinger, og alltid i godt humør. Et svært positivt bekjentskap! Vi gir vi terningkast 6 for turen og dere som turarrangør. Også et stort pluss for visningsturen." Høvik, Blommenholm og Løkeberg skolekorps.

"Eventyrlig tur til Gardasjøen. Både voksne og barn mener at det var en av de beste feriene de har opplevd. Vi fikk levert plan med tidspunkter for alle dagene og det var enkelt å holde seg til den. Camping San Benedetto var helt perfekt for en stor gruppe med mange barn og det var flere av de voksne i gruppen som kunne tenke seg tilbake dit." Grefsen skolekorps.

"Proff opplegg" Ytre Enebakk skolekorps.

"Vi har, som sagt, hatt en helt fantastisk opplevelse og mange vil tilbake dit. En ting som er helt sikkert, er at uansett hvor vi skal i utlandet om 2 år, så kontakter vi korpstur.no" Hammartun skolekorps

"Vi vil takke Korpstur for en alldeles fantastisk fin tur til Garda! Jeg har fått så positive tilbakemeldinger fra Grindbakken-gjengen. For det første var balansen mellom spilling og fritid perfekt. Og Poiano var et glimrende sted å bo for oss, trygt og fint for ungene å løpe fritt rundt, fint med basseng, fotballbane, volleyballbane etc. Leilighetene var romslige og fine, og maten var god. Det musikalske høydepunktet var konserten i Garda, med kjempefin stemning mellom publikum og korpsene. Vi hadde også en strålende dag i Sirmione, med bading og pizza" Grindbakken skoles musikkorps.

"Vi er igjen utrolig fornøyd med turen arrangert av Korpstur. Planlegging glir på skinner med minimal jobb for korpset når Korpsturholder godt i trådene. Selve turen var helt super, med flott innkvartering og godt regisserte konserter." Siggerud skolekorps.

"Super tur, morsomt opplegg, nok ting som skjer men også nok tid til avslapping/bading/egne utflukter." Skedsmo skolemusikk.

"Vi er veldig godt nøgd, alt gjekk fint, alle hadde ei kjempefin oppleving!" Lesja skulemusikk.

Gardasjøen:
Grenaderkorpset: "Det har vært helt fantastisk å endelig få dra på skikkelig korpstur! Turen gikk til Italia og Gardasjøen. Her har vi kosa oss med sol og varme, bading og is, tur til Sirmione og Gardaland, og masse sosiale aktiviteter! Det ble et verdig punktum med storslått konsert i Garda. Vi har blitt enda bedre kjent, og fått nye venner - både store og små. Korpsfamilien har blitt enda mer sammensveiset, og minnene vi sitter igjen med er ganske magiske!"

"Kongsberg Byorkester er nå hjemme igjen etter 5 dagers flott jubileumstur ved Gardasjøen i Italia. Der deltok vi i musikkfestivalen "Music from the North" og fikk gleden av å ha utekonsert på vingård og spille en storslagen konsert i teater. Vi var som en stor familie og kosa vårs med forskjellige aktiviteter som båttur, piknik, shopping, noen gikk fjelltur mens andre badet. 100-åringen sier seg godt fornøyd med valgt reisemål!"

"Lystharmonikerne hadde en kjempelott tur til Garda høsten 2017 i hyggelige omgivelser. Mange fine småbyer, bra konsertsteder og svært god organisering. Nesten alt gikk på skinner. Vi vil igjen berømme Linda Wasshaug og Jessica Ferri som er et radarpar som fikser det meste."

"Vi har hatt en fantastisk tur. Været var noe varierende, men det verste uværet kom nattestid, så vi levde godt med det også. Ellers vil jeg takke for god tilrettelegging og kjempe god oppfølging underveis. Jeg vil virkelig anbefale deg og korpstur.no til alle korps som skal på tur." Tasta skolekorps

"Vi anbefaler andre å bruke Korpstur.no og kommer til å bruke Korpstur.no igjen" Skodje skulekorps.

"Linda Skogen var vår kontaktperson. Veldig fornøyd med henne. Meget hyggelig og hjelpsom og tilrettela for et kjempefint opplegg. Opplegget var veldig bra totalt sett. God blanding av kos, opplevelser og spilling. Flotte steder vi spilte og musikantene var veldig fornøyd med dette og at noen kom og hørte på oss. Gardaland var midt i blinken. Hotellet var veldig bra for vårt formål. Stas med bade...basseng og sandvolleyball-bane for de unge. God mat. Hyggelig og hjelpsomt personale. Veldig fint for oss voksne at vi hadde alt vi trengte inne på et «sperret» område. Vi bekymret oss aldri for at vi ikke hadde oversikt over barna. Fine leiligheter og passe store slik at det ble gode opplevelser for musikantene." Ljan Skoles Musikkorps

"Vi er vel tilbake fra en tur som overgikk alle deltagers forventninger. Alle var kjempefornøyde - tusen takk for et strålende samarbeid fra start til mål!!!" Lørenskog Veterankorps

Gdansk:
Stathelle Musikkorps: "Ønsker å gi deg/dere en veldig positiv tilbakemelding på vår Gdansk / Sopot tur. Alt fungerte perfekt!! Guidene var fantastiske, bussene kom til tiden og hotellet var veldig bra. Alle 27 i vår gruppe var meget godt fornøyde med jobben du hadde gjort i forkant Linda !!! Tusen takk for en meget vellykket tur."

Blomdalen Jentekorps: "Det var en fantastisk tur og jeg tror alle storkoste seg. Programmet var lagt opp til at det var mye fritid og det ble en avslappet og sosial tur, slik vi ønsket. Guiden, Joanna, var bare helt fantastisk og gjorde omvisning av Gdansk og Sopot interessant. Vi følte oss godt ivaretatt. De syntes også det var stas å spille både i sentrum av Gdansk og i Sopot. Takk for hjelpen med å skreddersy denne fine turen for oss."

Glossop, England:
Skeie Brass: "Takk for god service! Vi er vel hjemme igjen etter en kjempefin tur. Whit Friday var en opplevelse, vi hadde vi et kjempemessig program hele helgen med god hjelp fra lokale i korpset og i Glossop".

Jurmala (Latvia):
Lilleaker skoles musikkorps: "Vi hadde en kjempefin tur med mange gode minner og opplevelser. Tusen takk for meget godt opplegg og arrangement av en minnerik korpstur for oss."

Jylland:
Fet Skolekorps: "Vi er veldig fornøyd med turen. Vi hadde lagt opp til en tur med mye sosialt og relativt lite spilling (kun to opptredener). Det passet godt for oss inn mot sommerferien og etter en pandemi der vi har merket godt at ungene ikke kjenner hverandre så godt som man ville ha gjort dersom alt hadde vært normalt de siste to årene. Behagelig reise (riktignok litt mye sjø på turen over til Danmark). Veldig deilig med buffet og reservert bord. Takk for at du heiv deg rundt og ordnet dette for oss også på turen hjem. Hyggelig bussjåfør som det var lett å ha dialog med og gjøre avtaler med.Danland Vigsø er et aldeles nydelig feriested. Passe avstand til stranden, store grøntområder med mulighet for aktivisering, badeland, geiter og kaniner. Såååå vakkert. Veldig praktisk å kunne lage middag i hyttene noen dager. Veldig nyttig å ha tilgang på eget felleslokale. Vi brukte dette både til måltider, øvelser og sosiale aktiviteter. Fårup sommerland var en stor suksess. Oppsummeringen er at vi har hatt en super tur. Vi er veldig fornøyd. Tusen takk for all hjelp og dialog siden vi bestilt turen i 2019/2020 og frem til det nå endelig ble tur. Jeg vil absolutt anbefale dere som reisebyrå for andre korps."

Krakow:
Byåsen Musikkorps: "En fantastisk fire-dagers jubileumstur til Krakow er over. Vi holdt 3 konserter i nydelig vær, besøkte den utrolige saltgruva i Wieliczka, gikk til beina ble såre - og opplevde byen til alle døgnets tider. Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur! 😊".

Søbø skulemusikklag: "Da har vi kommet hjem fra en vellykket tur til Krakow. Opplegget du har sydd i sammen var veldig bra, guiden vi fikk var veldig veldig bra, snakket svensk og var kunnskapsrik rundt Krakows historie og byen generelt. Hun var alltid presis, var med på opptredener og utfluktene våre, ordnet med billetter etc. Hostellet fungerte perfekt, veldig greie og fleksible folk som drev det og i tillegg var beliggenheten midt i blinken, kort vei til elven, kort vei til store torget, kort vei til kjøpesenter. Turen vi hadde i hadde i badelendet var helt topp, et fint avbrekk fra byen.

Turen vi hadde til Saltgruvene var veldig bra, spilte konsert utenfor med mye folk rundt, spesiell opplevelse med 50 japanere med halv meter lange linser trengte seg nær sagt inn i korpset mens vi spilte.Takker deg for fint opplegg og samarbeid rund planleggingen av turen"

Ulvik skulemusikkorps: "Turen vart svært vellukka! Alle er kjempefornøgde med opplegget og det var veldig bra forarbeid frå Korpstur.no side. Guiden Ursula er veldig dyktig og flink– og me fekk eit veldig godt inntrykk av ho. Kan trygt anbefalast til andre og då også pga språket. Hostellet var heilt ok og kjekt at det låg så sentralt"

Liverpool:
Tanangerblæsen: "Tananger Blæsen har vært på 25 års jubileumstur til Liverpool. Vi var meget godt fornøyd med opplegget. Veldig bra hotell (Holiday Inn), sentralt og store rom. Lokal guide var et muntrasjonselement for oss alle. Alle var vi enige om at det hadde vært en tur i beste korps ånd - mye «lått og løye», gode vennskap og masse musikk."

Fjære og Grimstad Skolekorps: "Det har vært en fantastisk tur med mange fine opplevelser med spilling i Liverpool Cathedral og utenfor The Kop på Anfield som noen av høydepunktene. Konserten og sammenkomsten med et lokalt band på den skandinaviske sjømannskirken var også meget hyggelig. Guiden på buss sightseeing i Liverpool sentrum og til kjente The Beatles steder snakket norsk, noe som gjorde at de aller yngste også fikk fint utbytte av dette. Mange andre opplevelser – bla Ferry Cross The Mersey og tur til Chester, sammen med mye god mat, shopping og hyggelige innbyggere av Liverpool gjorde dette til en uforglemmelig tur for alle som var med – store som små. Det har vært en glede å samarbeide med TravelMaker. Alle våre forslag og innspill til opplegg har blitt entusiastisk mottatt og tilrettelagt og vi har opplevd TravelMaker som en profesjonell og seriøs aktør i hele planleggingsprosessen fra start til slutt. Kan trygt anbefales!"

London:
"Vi har hatt en flott tur til London. Hotellet, guiden og Christinas steakhouse kan anbefales. Bussjåføren på hjemreisen kommuniserte med Bell-Boy service slik at bagasjen kom frem til flyplassen samtidig med oss. Dette fungerte bra". Lørenskog skolekorps

Lugagnano, Italia:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i Tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit! Vi skal nedover igjen om to år" Ski Janitsjar

Malta:
"Ingen tvil om at Korpstur-Linda kan sine saker! Etter turen til Montenegro i 2015 var jeg aldri i tvil om at Haslum Skoles Jentekorps igjen ville få suksess-tur regissert av korpstur.no i 2018. Destinasjonsvalg ble Malta. Vi pløyde 'ny mark' samtidig som våre ønsker og behov ble hørt og forstått, og tilrettelagt for. Det ble gjort grundig forarbeid og alle spørsmål ble fulgt opp og besvart. Jeg vil velge korpstur igjen og igjen"

Montenegro:
"Som reiseleder for Haslum Skoles Jentekorps sin sommertur 2015 er jeg glad jeg valgte Korsptur.no som agent. Vi fikk ypperlig service fra start til slutt – alltid med et smil og vilje til å forstå våre ønsker og behov, og evne til å finne løsninger for oss. Turen ble en stor suksess, både sosialt og musikalsk, fordi rammene og opplegget var godt tilpasset oss. Vi tror kanskje dette er den beste turen korpset har hatt."

"Øren skolekorps fra Drammen hadde en fantastisk fin jubileumstur til Montenegro.

Godt tilrettelagt av korpstur.no. Veldig god dialog med Korpstur.no under planleggingen, gjorde turen akkurat så fin som vi hadde håpet."

München:
Årstad Tyrolerorkester: "Hei Stig og takk for vel utført oppdrag med turen til orkesteret!"

Paris:
Rød og Hurrud Skolekorps: "Vi er super fornøyde med alt. Service, turen, oppfølging. Linda har gjort en strålende jobb."

"Vi er svært godt fornøyd med service og oppfølging fra Korpstur.no for vår korpstur til Paris. Utfordringer underveis ble tatt på strak arm og håndtert svært bra. Vi kan derfor på det varmeste anbefaler korpstur.no for arrangering av din korpstur!" Snarøyas skoles musikkorps.

Palanga:
"Vi koste oss. Opptreden gikk strålende. Flinke barn og tilskuere. Helt supert :-)" Vestby skolemusikk

Paris og Orleans:
Oslo Oratoriekor og Drammen Symfoniorkester: "Takk til alle dere som har vært med å organisere turen. Takk til Travelmaker ved Pål Christian Møller for logistisk hjelp med hotell-, fly- og bussbooking samt sightseeing og bespisning. Dette ble en uforglemmelig tur som jeg kommer til å huske resten av livet." "En super tur!". "En fantastisk tur!".

Porec (Kroatia):
"Hammartun Skolekorps har igjen hatt en flott tur i regi av korpstur.no! Kroatia var et spennende reisemål og forventningene høye, særlig etter en særs vellykket tur til Almunecar for to år siden. Forventningene ble absolutt innfridd. Vi hadde flinke, humørfylte lokale guider (som nok tok oss nordmenn litt på senga med humoren sin), bostedet i Porec var midt i blinken med mange aktivitetsmuligheter, maten var nydelig – både den inkluderte og i Kroatia for øvrig. Konsertoppleggene og utfluktene vi utarbeidet sammen med Linda Wasshaug hos korpstur.no fungerte også utmerket."

Riga:

"Vi er veldig fornøyd med turen, veldig greit med flyreise uten bytte, hotellet var veldig fint og lå veldig greit plassert, maten var virkelig god, og opplegget passet oss utmerket." Korgen skolekorps


"Vil takke for godt samarbeid og god oppfølging.Vi føler at vi ble godt ivaretatt under hele prosessen.
Jeg ønsker å skryte av Julija som virkelig var helt super. Hun hjalp oss med det meste og var alltid blid og serviceminded." Lommedalen skolekorps.

"Hei, da var vi vel hjemme igjen og jeg er kjempefornøyd! Jeg synes det var lett å jobbe med deg i forkant, folkene deres i Riga var helt supre. Folk sa de synes turen fløt godt. At den var godt gjennomtenkt. Guiden var veldig behagelig og flink. Folk synes hun hadde en utrolig fin klang i stemmen som var inspirerende å høre på. Vi lærte masse av henne . Dere hadde funnet to veldig bra steder for ...oss å spille ute. Mye publikum. Vi hadde uniform på så folk synes det var stor stas å ta bilde sammen med oss. Hotellet var bra, maten var bra og byen var vakker. Takk for en kjempefin tur! Jeg håper jeg kan jobbe med deg ved en senere anledning, for det var gøy ". Sofienberg Ungdomskorps

Hornmusikklaget EKKO: "Profesjonell hjelp. God kontakt før, under og etter reisen. Meget godt fornøyd med servicen hos Korpstur.no/Travelmaker. Kan trygt anbefales for de som vil ha gode opplevelser på sin reise. Enestående godt fornøyd med service og holdninger, og ikke minst lokale kunnskaper fra guider og annet lokalt personale fra Korpstur.no/Travelmaker. Vi følte oss svært godt ivaretatt i fra vi tok første kontakt, og til reisen var ferdig"

Stockholm:
Arna Skulekorps: "Vi hadde en meget vellykka tur og hostellet lå i fantastiske omgivelser. Været var jo også upåklagelig så vi var på stranda hver dag og badet. Bussen kom når den skulle og representanten deres var veldig trivelig. Grøna Lund var en fulltreffer, men det var også Youseum. Vi var litt spent på om sistnevnte ville slå an, men det var virkelig midt i blinken."

Svalbard:
Klyve Skolekorps: "En superfin tur til Svalbard med Klyve skolekorps - 65 års jubileumsturen til Spania som ble til Svalbardtur i stede - et godt bytte for en 66 års jubilant! 4 dager - med gruvetur, hundekjøring, ATV tur (for alle 18-åringene)- grill på stranda, museum osv osv. Vi har klart å sette vårt preg på et lite samfunn - spilt og marsjert (selv uten hatter og hansker) - det går fint det og. Vi har blitt svært godt tatt i mot her på Svalbard".

Tallinn:
Sørumsand skolemusikk: "Vi er veldig fornøyd med turen. Tusen takk for et supert samarbeid. Håper vi kan gjøre dette igjen"

Smågardistene: "Alt i alt er vi veldig fornøyd med årets korpstur til Tallin. Tallin er en super destinasjon for korps – spesielt for oss som marsjerer og spiller utendørs. Fine omgivelser å spille i og masse folk/turister som gir bra respons på opptredener. Beliggenheten på hotellet var perfekt; kort vei til gamlebyen og alt der, og parken er kjempefin både til øving og lek for musikantene. Med det fine været vi fikk gjennom alle dagene ble det hele svært vellykket"

Torremolinos:
Statsbygd Skolekorps: "Super beliggenhet på hotellet til strand og til sentrum. Personalet på hotellet, spesielt resepsjonen, var hjelpsom og ypperlig service. Vi var meget godt fornøyd med tildeling av rommene. Gode størrelser og god aircon på rommene. Konsertene: Fine og ulike lokasjoner for konsertene. Bra at vi både fikk oppleve små og store steder. Det var spesielt fint å marsjere i «den hvite byen». Veldig gøy for vår Stian å dirigere fellesnummer og fin opplevelse for korpsene å spille sammen på søndagskonserten. Gjennomføring av festivalen: Helhetsopplevelsen var fantastisk både for barn og voksne. Det var en flott plass. Rolig og trygt området, og at man lett kunne oppsøke shopping, restauranter og opplevelser innenfor gangavstand (strandpromenaden, sentrum). Perfekt avstand til flyplassen. Spesielt en stor takk til deg, Linda. Dette kan du! Du er tilgjengelig nesten 24/7, fikser opp i reisen, slik at det kunne gjennomføres selv når vi ble rammet av streik. Takk for at du er like blid og trivelig uansett spørsmål og ønsker vi kommer med."

Florøskulen Brassband: "Vi har spilt tre kjekke konserter for mange hundre publikummere. Det har blitt mye bading, soling, god mat og mange kjekke opplevelser som musikanter og foreldre vil huske lenge. Vi elsker Spania!"

Tromsø:
Østensjø Skoles Musikkorps: "Dette var en veldig vellykket tur og jeg fikk masse skryt for godt planlagt tur (så takk til deg). Lørdagens spilling på terminalen til Hurtigruta gikk kjempebra. Vi ble stående inne pga mye vind og litt regn ute. Gøy med mange mennesker som kom og hørte på oss. Søndag gikk alt greit. Utrolig mange hyggelige personer i Tromsø. Flott spilling i Ishavskatedralen. Mandag var helt topp og Tromsø viste seg fra sin beste side da vi var på Fjellheisen. Helt fantastisk".

Utrecht, Nederland:
"Vi har hatt en strålende tur, på alle måter. Reise og opphold kunne ikke vært bedre. Middagene som ble servert er noe av det bedre vi har hatt på korpstur 😊 Tusen takk for nok en fantastisk godt tilrettelagt tur, Linda! Du er super å forholde seg til og leverer som alltid knallbra!" Tasta Skolekorps.

Verona:
"Vi hadde en fantastisk tur! Vi er strålende fornøyd. Verona er en fantastisk flott by. Karnevalsparaden er flott og Lugagnano får til en helt egen stemning i teltet. Mandagen med besøket i tortelinifabrikken og ikke minst avslutningen på "Vigna 800" var bare helt topp. Det var ikke uten grunn at vi ville tilbake hit! Vi skal nedover igjen om to år." Ski Janitsjar

Wien:
"Korpstur ble tildelt oppgaven basert på hurtig respons og god forståelse for hva vi var på utkikk etter. Turen ble levert langt over våre forventinger" Tananger Blæsen

Meny