Dubai 2
Dubai
Firmatur til Dubai

Firmatur til Dubai

Dubai er ørkenbyen som ble et turistparadis. Dubai kan by på ekstravagante hoteller, et deilig klima året rundt, krystallklart badevann, verdenskjente bygg og fantastisk arkitektur, enorme kjøpesentre og unik shopping og svært spennende aktivitetsmuligheter. Dubai er med det et ypperlig sted for firmatur.


"Vi har bare hatt en strålende tur, alt har gått på skinner og vært en flott opplevelse på alle måter. Dyktig og serviceinnstilte mennesker, kunne ikke vært bedre. Mye takk for program og gjennomføring. Vi er bare strålende fornøyde!". Tilbakemelding på firmatur til Dubai.

Ørkensafari er en av tingene dere bør gjøre når dere drar på firmatur til Dubai. Dra ut i ørkenen og vær med på ørkenrally opp og ned sanddynene. Vi anbefaler også et besøk i en beduinleir hvor dere kan spise grillmat, shoppe lokale spesialiteter, se magedans eller ride på kamel. Solnedgangen over ørkenen er fantastisk. Det mange sandstrender i Dubai, og i det deilige vannet finnes det av vannaktiviteter for de fleste. I vannparken Wild Wadi finner dere også garantert noe dere kan more dere med. Hva med å teste ut den kunstige surfesimulatoren? På kjøpesenteret Mall of the Emirates finnes en kunstig, innendørs skibakke. Det er definitivt en spesiell opplevelse å oppleve en temperaturforskjell på over førti grader.

Dubai 3

Alle foto: Dario Polverari.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny