Dubai 2
Dubai
Firmatur til Dubai

Firmatur til Dubai

Dubai er ørkenbyen med fire sentrum i seks bydeler, som er blitt et turistparadis. Dubai kan by på ekstravagante hoteller, et deilig klima året rundt, krystallklart badevann, verdenskjente bygg og fantastisk arkitektur, enorme kjøpesentre og unik shopping og svært spennende aktivitetsmuligheter. Dubai er med det et ypperlig sted for firmatur.

Ørkensafari er en av tingene dere bør gjøre når dere drar på firmatur til Dubai. Dra ut i ørkenen og vær med på ørkenrally opp og ned sanddynene. Vi anbefaler også et besøk i en beduinleir hvor dere kan spise grillmat, shoppe lokale spesialiteter, se magedans eller ride på kamel. Solnedgangen over ørkenen er fantastisk. Det mange sandstrender i Dubai, og i det deilige vannet finnes det av vannaktiviteter for de fleste. I vannparken Wild Wadi finner dere også garantert noe dere kan more dere med. Hva med å teste ut den kunstige surfesimulatoren? På kjøpesenteret Mall of the Emirates finnes en kunstig, innendørs skibakke, Ski Dubai. Det er definitivt en spesiell opplevelse å oppleve en temperaturforskjell på over førti grader. Her er også verdens største shoppingsenter, Dubai Mall, som har rundt 1200 butikker, skøytebane og haiakvarium!

Du kan også besøke den verdenskjente, kunstige øya "The Palm" på Jumeirah. Ellers har du muligheten gå drikke Afternoon Tea på restauranten Sahn Eddar, på luksushotellet Burj al Arab.
Valgene er mange, varierte og spennende. Spør oss om mulighetene.


"Vi har bare hatt en strålende tur, alt har gått på skinner og vært en flott opplevelse på alle måter. Dyktig og serviceinnstilte mennesker, kunne ikke vært bedre. Mye takk for program og gjennomføring. Vi er bare strålende fornøyde!". Tilbakemelding på firmatur til Dubai.

Dubai 3
Alle foto: Dario Polverari.


Forslag til program på firmatur til Dubai:
Dag 1: Avreise fra Norge med direktefly, og ankomst Dubai. Buss fra flyplassen til hotellet for innsjekking.
Avhengig av ankomsttid anbefaler vi å ta et middagscruise fra Dubai Creek med en tradisjonell dhow skute i tre. Nyt scenarioet på Dubaielven når solnedgangen flyter over skyskraperne og byttes mot kveldens glitrende lys.
Vandre litt i gullsouken før turen går tilbake til hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Kanskje du velger å ta en dukkert og på de nydelige, lange sandstrendene.
Om ettermiddagen er det utflukt med off-road-safari jeep eller ATV til sanddynene i ørken like utenfor Dubai. Et stopp innom en kamelfarm og videre til en beduinleir der du spiser BBQ-middag under stjernene i fantastiske omgivelser.

Dag 3: Frokost på hotellet.
Du kan ta en golf runde om morgenen, bade i lunkent sjøvann på ettermiddagen og avslutte med litt skigåing eller en helikoptertur.
Ettermiddags shopping på Mall of the Emirates eller Dubai Mall.
Felles avslutningsmiddag

Dag 4: Frokost på hotellet
Utsjekk og transfer til flyplassen
Innsjekk og hjemreise til Norge

Pr januar 2020: Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Det er ikke nødvendig å søke om visum på forhånd. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen. Se for øvrig: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_emiratene/id2428549/


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny