Tallinn 2
Tallinn 1
Pensjonisttur til Tallinn

Pensjonisttur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon som passer for alle.

Tallinn har blitt et meget populært reisemål. Drar dere på pensjonisttur til Tallinn kan dere oppleve de brosteinsbelagte smugene og torgene, kirkene og de vakre kjøpmannshusene, den romantiske og trivelige atmosfæren og de hyggelige restaurantene og vertshusene. Bli med på en rusletur i gamlebyen hvor vi kan besøke noen av de mange kunsthåndverksbutikkene og galleriene. Nyt et godt måltid i en av de mange koselige restaurantene og vertshusene som finnes i Tallinn og ikke minst unn dere en deilig behandling på et av de mange spa- og velværestedene som finnes i Tallinn.

Tallinn


Forslag til program for pensjonisttur til Tallinn:

Dag 1:
Ankomst Tallinn med fly fra Norge og buss til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange kafeene eller restaurantene. Felles middag på en tradisjonell estisk restaurant.

Dag 2:
2-3 timers sightseeing i Tallinn med profesjonell, lokal guide til fots i sentrum og gamlebyen. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd.

Dag 3:
Denne dagen kan vi besøke Kadriorg-palasset og Estlands nasjonalgalleri Vi kan også legge opp til andre felles aktiviteter, spa eller shopping.

Dag 4:
Utsjekk. Evt tid til shopping eller egen disposisjon (avhengig av når flyet går). Buss til flyplassen for innsjekk og hjemreise.


Tallinn

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 99 01 90 70 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny