Stavanger Jærstrendene
Korpstur til Stavanger

Korpstur til Stavanger

Rogaland blir av mange kalt et Norge i miniatyr fordi fylket har litt av alt når det gjelder landskap. Det er høye fjell og dype fjorder, landbruksjord og skog, fosser og stille vann, lange sandstrender og bratte svaberg.

Programforslag for korpstur til Stavanger:

Dag 1: Avreise med buss eller fly til Stavanger. Innsjekk på overnattingsstedet. Felles middag.

Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Hvis været tillater det kan dere reise til en badeplass Korpsøvelse og opptreden om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Utflukt til Stavanger sentrum. Lunsj og opptreden i Stavanger. Shopping på kjøpesenteret Kvadrat om ettermiddagen. Alternativt kan dere besøke «Jærmuseet» som er et regionalt vitensenter. Felles middag.

Dag 4: Frokost. Hele dagen i fornøyelsesparken «Kongeparken.» Opptreden i Kongeparken. Felles middag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


​​​stavanger algard_to_oltedalMeny