Færøyene 2
Færøyene
Skoletur til Færøyene

Skoletur til Færøyene

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Førøyene, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Langt ute i Nordatlanterhavet kneiser øyriket med steile grønne fjellsider, vakre innsjøer, dype grotter og blått hav. Færøyene – denne, for de fleste, ukjente øygruppa byr på vidunderlig lokal mat og design, verdens minste hovedstad, og natur som tar pusten fra deg. Allikevel er Færøyene et temmelig uoppdaget reisemål. Et uutforsket øysamfunn som faktisk er blitt kåret til verdens beste: National Geographic Traveler utnevnte for noen år siden Færøyene til verdens beste øysamfunn, og øyriket overgikk dermed mer kjente øygrupper som eksotiske Azorene, Bermuda, Island og Hawaii. Færøyene er en flott destinasjon for alle som ønsker en litt annerledes korpstur. Det fascinerende landskapet, de idylliske små landsbyene og den spesielle atmosfæren er noe av det som gjør Færøyene til en eksotisk reisemål.

Til Færøyene kan man fly direkte fra Bergen eller via København. Skoletur.no ordner selvsagt med passende program og spennende opplevelser for skolen. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur til Færøyene blir en suksess.

01f2bb582840a4004b6ee27f4f0ecc016486e62db8

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny