Færøyene 2
Færøyene
Skoletur til Færøyene

Skoletur til Færøyene

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Færøyene, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Langt ute i Nord-Atlanterhavet kneiser øyriket med steile grønne fjellsider, vakre innsjøer, dype grotter og blått hav. Færøyene – denne, for de fleste, ukjente øygruppa byr på vidunderlig lokal mat og kultur, verdens minste hovedstad, og natur som tar pusten fra deg. Allikevel er Færøyene et temmelig uoppdaget reisemål. Et uutforsket øysamfunn som faktisk er blitt kåret til verdens beste: National Geographic Traveller utnevnte for noen år siden Færøyene til verdens beste øysamfunn, og øyriket overgikk dermed mer kjente øygrupper som eksotiske Azorene, Bermuda, Island og Hawaii. Færøyene er en flott destinasjon for alle som ønsker en litt annerledes skoletur. Det fascinerende landskapet, de idylliske små landsbyene og den spesielle atmosfæren er noe av det som gjør Færøyene til et eksotisk reisemål.

Til Færøyene kan man fly direkte fra Bergen eller via København. Skoletur.no ordner selvsagt med passende program og spennende opplevelser for elevene eller skolens ansatte. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur til Færøyene blir en suksess.


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar. En reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Færøyene

Forslag til program for skoletur til Færøyene:

Dag 1
Ankomst Færøyene
Dere blir tatt imot av Skoletur.no sin representant på flyplassen. Før turen til Torshavn kjøres det en sightseeingtur med buss på øyen Vágar hvor turen bl.a. går til de små bygdene Bøur og Gásadalur.
Turen byr på en enestående utsikt over fjorden, holmen Tindhólmur og Mykines.
Deretter kjører dere til hotellet for innsjekk. Felles lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Torshavn på kvelden.

Dag 2
Frokost i hotellets restaurant.
Guidet sightseeing til fots i Torshavn på formiddagen.
Resten av formiddagen fri til å bli kjent og shopping m.m. i Torshavn. Torshavn er en liten og koselig by. Besøke en lokal skole om ettermiddagen.
Felles middag om ønskelig.

Dag 3
Frokost i hotellets restaurant.
Denne dagen kan vi legge opp til en utflukt til Færøyenes høydepunkter, Saksun og Gjógv.
Lunsj i Gjógv. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles middag om ønskelig.

Dag 4
Frokost i hotellets restaurant.
Formiddagen til egen disposisjon.
På ettermiddagen reiser vi til bygden Kirkjubø. Mulighet for besøk på kongsgården under kaffe og kakebesøk. Innom en skole og treffe en de lokale klassene.
Felles middag om ønskelig.

Dag 5:
Frokost i hotellets restaurant.
Utsjekk. Eventuelt tid til litt shopping.
Busstransfer til flyplassen.
Innsjekk og hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Skoletur.no legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.01f2bb582840a4004b6ee27f4f0ecc016486e62db8

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Skoletur.no / TravelMaker as.

Meny