Brighton
Skoletur til Brighton

Skoletur til Brighton

Skoletur.com kan tilby flotte turopplegg til Storbritannia, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Brighton er et av stedene som vi kan anbefale, byen er kompakt, engergisk, unik, livlig og historisk. Med kort reisevei fra de fleste norske byer, fantastiske strender og kort vei til London er Brighton et flott sted for å dra på skoletur.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst London. Dere møtes på flyplassen av Skoletur.com sin representant som følger dere til bostedet i Brighton med buss. Eventuelt felles middag.

Dag 2: Frokost. Sightseeing med guide på formiddagen. Etter lunsj er det mulighet for sol og bad på stranden. Eventuelt felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til London med buss og guide.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til Brighton Sea Life Center - et av verdens eldste akvarium. Sea Life Center ligger på stranden ved Brightons pir. Om kvelden har dere en felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.com klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.com er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny