Brighton
Skoletur til Brighton

Skoletur til Brighton

Nydelige Brighton er velsignet med både historie og frisk sjøluft, og byen er berømt for sine strender og The Royal Pavilion som kan dateres tilbake til rundt 1800. Men Brighton er mer enn en nydelig by beliggende ved havet. En aktiv forretningsstand og en stor studentbefolkning sikrer at den opprettholder en unik posisjon med en rik blanding av ungdommelig utfoldelse og viktig industri.

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Storbritannia, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Brighton er et av stedene som vi kan anbefale, byen er kompakt, engergisk, unik, livlig og historisk. Med kort reisevei fra de fleste norske byer, fantastiske strender og kort vei til London er Brighton et flott sted å dra på skoletur til.


Forslag til program for skoletur til Brighton:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst London. Dere møtes på flyplassen av Skoletur.no sin representant som følger dere til bostedet i Brighton med buss. Eventuelt felles middag.

Dag 2: Frokost. Sightseeing med guide på formiddagen. Dere får besøke det viktorianske byggverket Brighton Palace Pier, med sine mange restauranter og puber, midt i hjertet av Brighton og Hove. Piren strekker seg nesten 550 meter ut fra kystlinjen. Og dere får besøke The Royal Pavillion, et av de mest imponerende og eksotiske byggverk på de britiske øyer (se bilde nedenfor). Etter lunsj er det mulighet for sol og bad på stranden. Eventuelt felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til London med buss og guide.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til Brighton Sea Life Center - et av verdens eldste akvarium. Sea Life Center ligger på stranden ved Brightons pir. Om kvelden har dere en felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekking av hotellet. Buss til flyplassen. Fly til Norge.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


Brighton

The Royal Pavillion

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Skoletur.no / TravelMaker as.

Meny