Gøteborg
Skoletur til Gøteborg

Skoletur til Gøteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Eller med tog, buss eller fly.

Haga er en av de eldste bydelene i Göteborg med gater datert tilbake til 1600-tallet. Bydelen er spesielt kjent for sine flotte gater og velbevarte hus i klassisk Göteborg stil, også kalt Landhövdingehus, hvor første etasje er bygget i mur og resten i tre.


Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Gøteborg

Forslag til program for skoletur til Gøteborg:


Dag 1: Ankomst. ​Etter innsjekk på hotellet anbefaler vi en guidet tur med Paddan, en sightseeingbåt som lar dere oppleve Gøteborg fra vannet. Felles middag om kvelden på en av byens hyggelige restauranter.


Dag 2: Frokost på hotellet. Dere står opp tidlig og har hele dagen til fornøyelser i fornøyelsesparken Liseberg. Her kan vi legge opp diverse aktiviteter som 5-kamp eller spill og gøy av andre sorter. Det er ikke alle dager Liseberg er åpen om høsten, så et besøk må tilpasses åpningstidene. Felles lunsj i parken. Middag om kvelden på en av byens sjarmerende restauranter.


Dag 3: Frokost på hotellet. Denne dagen besøker dere Nordens største science-senter Universeum. Her kan vi legge opp til spesielle aktiviteter for læring gjennom quiz eller andre typer konkurranser. Lunsj. I løpet av ettermiddagen anbefaler vi en aktivitet som gokart, en tur med Segway eller kanskje laserdome?


Dag 4: Frokost på hotellet. Hjemreise.

Gøteborg Paddan
​Båttur med Paddan er et "must".


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


Gøteborg

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny