Emilia
Firmatur til Bologna

Firmatur til Bologna

På firmatur til Bologna kan dere nyte italiensk mat på høyeste nivå. I Bologna og nabobyene Parma og Modena produseres Parmaskinke, Parmesanost, Balsamico-eddik og andre delikatesser.

I Maranello - en kort kjøretur fra byen - finner vi Ferraris egen fabrikk og et meget imponerende museum, der Formel 1-bilene til verdens mest berømte bilførere og andre biler er utstilt. Her er det også mulig å prøvekjøre Ferrari-biler.

I Parma og Modena kan vi besøke produsenter av Italias mest kjente delikatesser og i Bologna kan vi organisere en byvandring, der vi får gode smaksprøver underveis. Gode vingårder er det selvsagt også mange av. Bologna by er full av gode spisesteder og barer.

Bologna er også en kulturby av rang og kan skryte av å huse Europas eldste universitet.

italian-delicatessen-1328644-1279x972 ef

Forslag til program for firmatur til Bologna:


Dag 1:

Fly til Bologna

Buss til hotellet

Sightseeing / byvandring der vi stopper for smaking av delikatesser og vin underveis

Felles middag


Dag 2:
Frokost på hotellet

Denne dagen kan vi ta en utflukt til Modena og besøke en produsent av Balsamico-eddik, en farm der de produserer Parmesanost eller Parmaskinke. Vi kan også legge turen til Maranello, der dere kan prøvekjøre Ferrari-biler eller besøke det meget imponerende Ferrari-museet

Felles middag


Dag 3:
Frokost på hotellet

Tid til å handle med seg delikatesser og annet

Buss til flyplassen for hjemreise


Parma

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Ferrari

Bologna


Meny