Praha
Pensjonisttur til Praha

Pensjonisttur til Praha

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

På Pensjonisttur til Praha kan vi anbefale aktiviteter som cruise på Donau, en utflukt til byen Pilsen, en hyggelig aften i en typisk «ølkjeller» eller en utflukt til byen Karlsbad som er kjent for sine 12 helsebringende termalbad og varme kilder.

Praha


Forslag til program for pensjonisttur til Praha:

Dag 1:
Ankomst Praha med fly fra Norge og transport til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange uterestaurantene på rådhusplassen. Besøk gjerne den vakre St Nikolaskirken like ved denne flotte plassen. Felles middag på en tradisjonell restaurant.

Dag 2:
Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Praha. Hele turen tar ca 3,5 timer og vi får se mye av det flotteste denne byen har å by på. Etter turen er det tid for lunsj på et av byens tradisjonsrike mikrobryggeri og deretter mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Kvelden kan avsluttes med felles middag for eksempel på en av elvebåtene.

Dag 3:
Frokost. Utsjekk og tid til shopping eller egen disposisjon. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Julemarked
Praha er også flott å besøke før jul. Byen har et av Europas beste julemarkeder. Det holdes markeder over hele byen. Det største og fineste er på torvet i gamlebyen, hvor man finner fargerike dekorerte boder rundt det store pyntede juletreet.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Praha kveld

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny